luni, 26 martie 2012

Cartea lui Cătălin Botezatu a bătut la vânzări biografia lui Steve Jobs VIDEO

Cartea lui Cătălin Botezatu a bătut la vânzări biografia lui Steve Jobs VIDEO:
După nici măcar o lună de la lansaraea audiobook-ului "Trei vieţi. Pedeapsa", Cătălin Botezatu se bucură de vânzări mai mari decât cele ale biografiei lui Steve Jobs, fondatorul Apple.
Audiobook-ul intitulat "Trei vieţi. Pedeapsa" după romanul biografic cu acelaşi nume, scris de Monica Vlad, a fost lansat pe 8 martie, chiar de Ziua Femeii. "Nu este doar o carte citită de o voce frumoasă, ca cea a lui Gabriel Duţu, ci are şi muzică, efecte sonore pe pasajele citite de mine. Succesul pe care primul roman despre viaţa mea l-a avut ne-a determinat să scoatem cartea pe suport audio, iar recent, am scos-o şi în format ebook, aşa că poate fi descărcată pe telefoanele smart, tabletele de toate tipurile, laptop sau computer", a declarat Cătălin Botezatu.
Cereri de la românii de peste hotare
Cătălin Botezatu s-a arătat plăcut impresionat să constate că românii de peste hotare au fost foarte interesaţi de cartea sa. "Am avut cereri de la românii de peste hotare care o doreau, dar le era greu să şi-o procure. Am avut supriza ca după numai două săptămâni să bată biografia lui Steve Jobs, ceea ce ne-a flatat. În iarnă va apărea şi

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: