vineri, 9 martie 2012

Eurovision naşte dispute: Luminiţa Anghel le critică pe Inna şi Alexandra Stan. ...

Eurovision naşte dispute: Luminiţa Anghel le critică pe Inna şi Alexandra Stan. ...:
Luminiţa Anghel este mai mult decât îndreptăţită să critice reprezentaţiile live ale celor mai în vogă cântăreţe românce, Inna şi Alexandra Stan, întrucât este artista cu una dintre cele mai bune performanţe la Eurovision. Pe de altă parte, Lucian Viziru este de părere că România nu poate fi reprezentată de un basarabean, declaraţie care l-a făcut pe Cătălin Josan să reacţioneze.
Luminiţa consideră că cele două artiste nu au experinţa cântatului live şi nu le vede reprezentând ţara noastră la Eurovision. “Nu le-aş vedea pe scena Eurovision interpretând live corect la nivelul acela de presiune emoţională. Este foarte greu dacă nu ai ani de cântare live”, a declarat cântăreaţa, care a reprezentat România la Eurovision în 2005, alături de trupa Sistem, şi a ocupat locul trei.
Lucian Viziru a declarat că nu se cade să reprezinte România un basarabean, Cătălin Josan, care este cap de afiş pe lista favoriţilor la Eurovision. Acesta se pregăteşte serios pentru finala naţională a Eurovision, având mare încredere în piesa sa, “Call My Name”: “Este foarte importantă alegerea publicului şi ceea ce va considera el că reprezintă cel mai bine muzica românească”,

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: