joi, 12 aprilie 2012

Mihai Trăistariu s-a săturat de manelişti şi artişti de carton

Mihai Trăistariu s-a săturat de manelişti şi artişti de carton:
Mihai Trăistariu, unul dintre artiştii români recunoscuţi pentru vocea lor impresionantă, critică faptul că adevaraţii muzicieni ai României sunt puşi în umbră de oameni fără valoare.
Cântăreţul face referire la oamenii care în urmă cu 5-6 ani ascultau manele, iar în prezent sunt adepţii muzicii de club. Este vorba despre aceia care se schimbă după cum bate vântul, după tendinţele momentului, pe care Mihai Trăistariu îi numeşte “manelişti emancipaţi”. În plus, pe Trăistariu îl deranjează şi faptul că un român trebuie să aibă prima dată succes în afara ţării pentru a ajunge să fie recunoscut în România.
Clubberii, manelişti emancipaţi
Artistul consideră că soluţia pentru ca volorile să fie recunoscute este ca fiecare cântăreţ să meargă pe drumul său “orbeşte” până o să treacă şi acest val de manele numit, de fapt, mai nou si mai trendy, muzică de club. ”Vorbeam cu un coleg de breaslă, rocker, care mi-a spus un lucru: Mihai, cei care ascultă azi muzica de club sunt foştii manelişti de acum 5-6 ani. Cu toţii s-au dezis de manele şi au trecut pe club. Deci, în esenţă, clubberii sunt nişte manelişti emancipaţi”, a declarat Trăistariu pentru Ziare.com.
Critică “artiştii de carton”

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: