sâmbătă, 21 aprilie 2012

UPDATE A doua zi de conflict RCS-Antene. RCSRDS cere public Antena Group acordul de retransmisie pentru Antena 1 si Antena 3, fara plata suplimentara. Intact raspunde: RCS utilizeaza tehnici de manipulare folosite de actuala putere

UPDATE A doua zi de conflict RCS-Antene. RCSRDS cere public Antena Group acordul de retransmisie pentru Antena 1 si Antena 3, fara plata suplimentara. Intact raspunde: RCS utilizeaza tehnici de manipulare folosite de actuala putere: RCS&RDS cere public Antena Group acordul de retransmisie pentru posturile Antena 1 si Antena 3, pentru a le oferi abonatilor fara plata suplimentara. Intr-un comunicat de presa transmis sambata, compania RCS&RDS precizeaza ca Antena Group i-a cerut peste 7 milioane de euro pe an pentru retransmisia canalelor "Antena", somand-o sa inceteze difuzarea prin satelit a posturilor sale in cazul neachitarii acestei taxe.
UPDATE In replica, Intact acuza RCS, intr-un comunicat transmis sambata seara, ca apeleaza la "tehnici de manipulare folosite de actuala putere" si ca "incaseaza sume mari de la telespectatorii televiziunilor Intact si ii foloseste pentru a finanta propriile posturi lansate din interese politice".

Niciun comentariu: