miercuri, 30 mai 2012

Actorul Şerban Ionescu va fi tratat la o clinică din Germania

Actorul Şerban Ionescu va fi tratat la o clinică din Germania:
Şerban Ionescu a fost transportat, cu un avion, la o clinică din Germania, actorul fiind însoţit pe durata zborului spre Munchen de un echipaj SMURD.
Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a spus că Şerban Ionescu a fost preluat de la Spitalul SRI din Baloteşti de un echipaj SMURD şi dus la aeroport, de unde a plecat cu o aeronavă spre Munchen, de a fost preluat cu o ambulanţă şi dus la clinica privată unde urmează să fie tratat.
Înţepat de o căpuşă
Şerban Ionescu a fost este diagnosticat cu borelioză, o boală gravă provocată de înţepătura unei căpuşe. La jumătatea lunii mai, Guvernul a suplimentat bugetul Ministerului Sănătăţii cu 88.000 lei pentru tratamentul în străinătate al actorului, banii fiind acordaţi din Fondul de rezervă. Executivul a purtat discuţii cu reprezentanţii unei clinici din Germania, pentru asigurarea tratamentului medical. Starea de sănătate a lui Şerban Ionescu se ameliorase şi continua tratamentul cu antibiotice. Ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, declara că actorul Şerban Ionescu va merge într-o clinică din străinătate întrucât în România nu există posibilitatea de a face investigaţii pentru stabilirea unui diagnostic concret, fiind un caz cu care specialiştii nu s-au mai întâlnit.
Imobilizat la pat
Actorul

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: