miercuri, 30 mai 2012

Iulia Neculau, solistă în Italia

Iulia Neculau, solistă în Italia:
În ultimii ani, România, prin posibilităţile aproape egale cu zero pe care le-a oferit tinerilor cu potenţial, a îndepărtat din ce în ce mai mult speranţele acestora. Zilnic, zeci de tineri se înstrăinează şi îşi îndreaptă viziunile către variante mai bune. Unii reuşesc în alte părţi, alţii nu. Dar prea puţine sunt cazurile în care un tânăr alege să renunţe la o viitoare carieră strălucită în România pentru un început greu şi incert  într-o ţară străină.

Iulia Livia Neculau s-a născut şi a crescut la Piatra Neamţ, din tată inginer şi mamă medic, părinţi iubitori, dispuşi să facă orice pentru a clădi un viitor bun pentru fiica lor. La vârsta de 21 de ani, proaspăt absolventă a liceului de muzică, specialitatea pian şi teorie muzicală, Iulia era deja unul dintre bobocii Facultăţii de Drept (plătită integral de către tatăl ei); dar a lăsat totul în spate ca să-şi urmeze prima iubire, un tânăr român care muncea în Italia. A venit în vizită, dar până la urmă, a decis să rămână lângă el.
După scurt timp însă, povestea de dragoste dintre ei s-a încheiat. Avea dor două opţiuni şi Iulia a ales-o pe cea mai grea, să îşi formeze propriul

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: