vineri, 25 mai 2012

Consiliul de Administratie al TVR s-a reunit sa discute situatia financiara grava si a decis organizarea unui nou concurs pentru sefia Stirilor

Consiliul de Administratie al TVR s-a reunit sa discute situatia financiara grava si a decis organizarea unui nou concurs pentru sefia Stirilor: Un nou concurs pentru sefia Stirilor TVR a fost principala decizie luata de Consiliul de Administratie al institutiei, reunit vineri in sedinta extraordinara pentru a discuta situatia financiara grava a acesteia. Din informatiile HotNews.ro, in sedinta au fost discutate mai mult chestiuni fara legatura directa cu problemele financiare ale TVR, ale carei conturi au fost blocate de ANAF. Una dintre masurile concrete "de criza" luate, totusi, azi a fost inghetarea productiei pentru mai multe premiere de emisiuni pe parcursul perioadei estivale, dupa cum a spus pentru HotNews.ro presedintele-director general Alexandru Lazescu.
UPDATE
Opt membri ai CA al TVR au adresat, vineri seara, presedintelui Basescu si premierului Ponta o scrisoare deschisa prin care cer ca autoritatile sa faca lumina "in ilegalitatile" pe care ei afirma ca le-a comis Lazescu si afirma ca acesta ar trebui sa demisioneze, potrivit Mediafax.

Niciun comentariu: