vineri, 25 mai 2012

Jose Carreras a revenit la Bucureşti pentru un concert extraordinar VIDEO

Jose Carreras a revenit la Bucureşti pentru un concert extraordinar VIDEO:
Jose Carreras a revenit în România. În această seară, tenorul va susţine un concert pe scena Sălii Palatului din Bucureşti.
Nu vor lipsi din spectacolul lui Jose Carreras – “La Donna e Mobile”, “Nessun Dorma” sau “Core Ngrato”. Spectacolul se anunţă a fi unul de zile mari, tenorul spaniol declarând că a pregătit împreună cu invitaţii săi un spectacol mixt, cu arii de operă şi bucăţi foarte cunoscute publicului. Spectatorii urmează să asculte şi un gen tipic spaniol numit zarzuela şi canţonete napoletane. Tenorul revine chiar pe scena Sălii Palatului după concertul susținut tot acolo în 2008.
Tenorul vrea să încerce bucătăria românească
Prezent în România, Jose Carreras îşi doreşte să viziteze Capitala şi să meargă la un restaurant cu specific românesc. Tenorul vrea să guste din bucatele tradiţionale şi din palinca din ţara noastră. Pentru momentele de dinaintea concertului, conscutul tenor a spus că ar vrea ca în cabina sa să existe un pian şi să fie create toate condiţiile pentru ca atmosfera să fie una plăcută: cabina să fie puternic luminată şi să fie aduse flori.
Unul dintre “Cei trei tenori”, alături de Placido Domingo şi Luciano Pavarotti
Josep Carreras i Coll s-a

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: