joi, 7 iunie 2012

TVR: Premierul Ponta a invitat conducerea Televiziunii publice la o discutie informala, presedintele Alexandru Lazescu a acceptat

TVR: Premierul Ponta a invitat conducerea Televiziunii publice la o discutie informala, presedintele Alexandru Lazescu a acceptat: TVR anunta ca premierul Victor Ponta a lansat "recent" o invitatie catre conducerea institutiei de a avea "o discutie informala", iar presedintele-director general Alexandru Lazescu a acceptat-o. Anuntul a fost facut intr-o precizare remisa presei fata de o declaratie facuta ieri de Ponta, cum ca el trimite Corpul de control al primului ministru pentru a verifica situatia din TVR. Televiziunea publica arata ca guvernul nu are "nicio atributie de control" asupra sa, dar un dialog TVR-Guvern poate ajuta la "deblocarea situatiei".
UPDATE O intalnire informala intre mai multi reprezentanti TVR, inclusiv Lazescu, si un reprezentant al Corpului de Control a avut loc marti seara, inaintea declaratiilor facute de Ponta, cum ca el a trimis Corpul de Control la TVR.

Niciun comentariu: