marți, 3 iulie 2012

Candidatele la Miss România în Italia: Ionela Andrei

Candidatele la Miss România în Italia: Ionela Andrei:
Ionela Andrei s-a născut la Calafat, în 1996. La doar 16 ani, este una din cele mai tinere concurente de la „Miss România în Italia”.
A venit în Italia în urmă cu 5 ani de zile, împreună cu mama şi fratele ei mai mic. În Italia, îi aştepta tatăl Ionelei, sosit cu doi ani înainte şi care îşi găsise de muncă în construcţii, la Roma. La puţin timp, şi mama ei şi-a găsit un loc de muncă: este angajată ca bucătăreasă, la Roma.
Primele patru clase, Ionela le-a făcut în ţară, dar nu a avut probleme la înscrierea în clasa a Va, în capitala Italiei: „Ştiam să vorbesc bine italiană, studiasem şi în plus am fost susţinută de profesori”, ne spune Ionela.
După doi ani, românca a început să practice înotul, un sport care îi place şi care a ajutat-o să-şi facă mulţi prieteni italieni. La terminarea gimnaziului, s-a înscris la un institut profesional cu profil turistic, unde studiază spaniolă, engleză şi franceză.
Votează candidata ta preferată AICI
Vrea să-şi continue studiile la facultate, tot la Roma, iar viitorul şi-l imaginează în Peninsulă. „În ţară, mergem în vacanţă, două săptămâni în luna august”.
De mică, Ionela şi-a dorit să participe

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: