joi, 5 iulie 2012

Candidatele la Miss România în Italia: Cătălina Stoeneşteanu

Candidatele la Miss România în Italia: Cătălina Stoeneşteanu:
Visul Cătălinei este de a avea o carieră în modelling şi crede că prin participarea la concursul Miss România în Italia se pot naşte noi oportunităţi. Se declară o persoană foarte modestă şi cu picioarele pe pământ şi tocmai de aceea nu crede că va câştiga. Participarea însă la un asemenea concurs o vede ca pe un lucru pozitiv. Intră în competiţie având la activ experienţa unei alte participări, în ţară, chiar la Miss România.
Maria Cătălina Stoeneşteanu are 22 de ani şi este originară din Caracal, judeţul Olt. A absolvit în ţară liceul, profil designer vestimentar. Este de doi ani în Italia şi locuieşte împreună cu părinţii la Jesi, în provincia Ancona. Va participa pe 15 iulie, la semifinala din regiunea Marche a concursului Miss România în Italia.
Ajunsă în Italia s-a înscris la cursuri de hair-styiling şi în prezent lucrează într-un salon de coafură. Practică această meserie din plăcere, considerând că îşi poate scoate în evidenţă latura artistică. ”A lucra într-un salon de coafură, din plăcere, aşa cum fac eu, îţi dă posibilitatea de a scoate în evidenţă latura artistică, să creezi şi nu în ultimul rând să fii în ton cu moda şi ultimele

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: