duminică, 15 iulie 2012

Finala Miss Romania in Italia, concert extraordinar cu Mandinga şi Liviu Hodor&Mona

Finala Miss Romania in Italia, concert extraordinar cu Mandinga şi Liviu Hodor&Mona:
Sâmbătă 21 iulie şi duminică 22 iulie, începând cu ora 21.00, la Rainbow Magic Land, cel mai faimos parc de divertisment din Italia, situat la Valmontone, lângă Roma, cele mai frumoase românce se vor întrece în eleganţă, stil şi atracţie în cadrul finalei Miss Romania in Italia 2012.

În cadrul acestui eveniment, va susţine un concert extraordinar trupa Mandinga, reprezentanta României la Festivalul Eurovision din acest an, care a lansat hitul latino al verii “Zaleilah” şi care reprezintă unul dintre cele mai apreciate proiecte muzicale dance la ora actuală. Vor susţine două recitaluri de senzaţie Liviu Hodor & Mona, care şi-au lansat recent cel mai nou single, “Je t’aime”, deja difuzat la toate posturile de radio din ţară.
Miss Romania in Italia se afla la cea de-a cincea ediţie consecutivă, evenimentul fiind organizat de Asociaţia Românilor din Italia (ARI). La concurs participă domnişoarele cu vârsta cuprinsă între 16 şi 23 de ani, de origine română, rezidente definitiv sau temporar în Italia.
ARI îşi propune ca prin acest concurs să aducă în faţa opiniei publice din Italia frumuseţea, inteligenţa, talentul şi sensibilitatea româncelor.
Votaţi concurenta preferată pe site-ul concursului, www.missromaniainitalia.it.
Informaţii la 06 263162, info@associazionedeiromeni.it.
Organizatorii îi sfătuiesc pe cei care doresc să

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: