joi, 30 august 2012

O moldoveancă este mai talentată decât Rihanna şi Adele VIDEO

O moldoveancă este mai talentată decât Rihanna şi Adele VIDEO:
Elena Carafizi este o tânără artistă din Chişinău care are şanse mari să aibă o carieră internaţională de succes în domeniul muzical.
Tânăra cântăreaţa are o voce superbă şi, bineânţeles, are deja în palmares câteva premii câştigate în Republica Moldova şi în Bulgaria. Deşi este abia la început, peste câţiva ani nu se vede contabilă sau economistă. Vrea să cânte. Artista studiază muzica la Colegiul Ştefan Neaga din Chişinău, iar deocamdată e vedetă numai pe reţelele de socializare şi pe Youtube, unde a adunat mii de accesări.
Pe urmele marilor artişti internaţionali
Cu o voce superbă, dar şi bună cunoscătoare a limbii engleze, Elena s-a înregistrat cântând melodii ale unor artiste precum Adele şi Rihanna, pe care le admiră în mod deosebit, şi a postat filmările pe internet. În mod deloc surprinzător, clipurile au făcut rapid mii de vizualizări. Dacă Elena va reuşi să facă o cariera internaţională de invidiat, aşa cum au Adele, Rihanna ori Alicia Keys, rămâne de văzut: totul ţine de Elena, de perseveranţa ei, dar şi de impresarul pe mâna căruia va decide să se lase.



Niciun comentariu: