luni, 3 septembrie 2012

Cel mai ieftin oraş din Europa pentru turişti

Cel mai ieftin oraş din Europa pentru turişti:
Experţii portalului de călătorii Tripomatic.com au realizat un clasament al celor mai ieftine oraşe din Europa pentru turişti, plasând pe primul loc capitala Ucrainei, Kiev.

Clasamentul este calculat pe baza situaţiei în care un turist are doar 100 de euro. Rezultatul a arătat că un turist care are asupra lui 100 de euro nu ar fi în măsură să trăiască o zi în Reykjavik, în timp ce în capitala Ucrainei, cu aceşti bani se poate descurca aproximativ patru zile.
În plus, potrivit rezultatelor studiilor, banii pe care turiştii îi cheltuiesc pe o cină la Oslo pot acoperi masa pe o perioadă de trei zile în statul indian Goa, care a devenit liderul absolut al clasamentului, cu un scor de aproape 12 zile de şedere pentru 100 de euro.
În acelaşi timp, pentru o cină în Bangkok, turiştii trebuie să scoată din buzunar o sumă echivalentă cu preţul unui pahar de suc la Roma, iar o plimbare cu gondola veneţiană are un preţ similar unui abonament de călătorii pe 20 de zile cu mijloacele de transport public din Kiev.
Capitala Islandei, Reykjavik, a fost declarată în acest clasament cel mai scump oraş. Lista include 40 dintre cele mai populare oraşe turistice

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: