joi, 18 octombrie 2012

FOTO/ Este oficial: Mădălina Ghenea are o relaţie cu celebrul actor Gerard Butler

FOTO/ Este oficial: Mădălina Ghenea are o relaţie cu celebrul actor Gerard Butler:
Fotomodelul român Mădălina Ghenea şi actorul britanic Gerard Butler au fost surprinşi împreună, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediţia italiană a revistei Vanity Fair.
Dacă până de curând relaţia dintre cei doi a fost doar un zvon, fotografii Vanity Fair i-au surprins pe cei doi în ipostaze tandre şi intime. Mădălina Ghenea şi Gerard Butler au fost împreună la cumpărături, au mâncat stridii şi s-au sărutat în public. Românca scria pe Twitter, în urmă cu câteva zile: "Sunt cea mai fericită femeie din lume", ceea ce dă de înţeles că cei doi formează un cuplu.
Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din lume
Mădălina Ghenea, în vârstă de 24 de ani, a devenit cunoscută după ce a apărut, în Italia, într-un spot publicitar pentru o companie de telefonie mobilă, alături de Raoul Bova. Potrivit publicaţiei italiene, în 2013, ea va apărea în filmul "Dom Hemingway", de Richard Shepard, alături de Jude Law.
Gerard Butler, un cuceritor printre divele de la Hollywood
Gerard Butler este un născut în Glasgow, Marea Britanie, în 1969, având o reputaţie de cuceritor, actorul având în trecut relaţii cu nume celebre de la Hollywood Jessica Biel,

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: