joi, 27 ianuarie 2011

Zvonuri despre iPhone5, made in China. Cum va arăta de fapt noul telefon de la Apple şi ce funcţii va avea acesta

Zvonuri despre iPhone5, made in China. Cum va arăta de fapt noul telefon de la Apple şi ce funcţii va avea acesta: "

Aparent, iPhone5 va avea noi furnizori de componente și câteva noi caracteristice, media streaming și hărți GPS actualizate.

Lansarea noului iPhone 5 deja este subiect de știri. Un raport al unei societăţi din China susține că Apple a adăugat câțiva noi furnizori pentru iPhone5, într-un efort de a economisi bani.

9to5 Mac susține că este posibil ca noul iPhone să aibă o nouă caracteristică, numită ”media stream”. Se speculează că Apple are în plan să-i lase pe utilizatori să încarce fotografii la care să aibe acces toți cei care se loghează pot să vadă imediat fotografiile, de oriunde s-ar afla, proces similiar postării pozelor pe Facebook sau Flickr.

Alte zvonuri fac referire la includerea tehnologiei NFC (Near Field Communication) în iPhone 5G, astfel încât posesorul să facă plăți direct cu telefonul mobil.O altă caracteristică ”find my friends” va funcționa aproape ca Google Latitude, astfel încât posesorul poate vedea unde-i sunt prietenii într-un anume interval de timp prin intermediul GPS-ului actualizat.

De asemenea, noul iPhone va putea arăta mult diferit faţă de modele precedente, deşi pe Internet au fost prezentate deja fotografii ale “noului”. În raportul chinez, noul iPhone 5 va arăta precum cel din imagine.

Dacă iPhone 5 este un pas înainte precum trecerea de la iPhone 3G la iPhone 3GS, trebuie să ne așteptăm ca prețul să fie mai mult sau mai puțin la fel.

Maria Dumitran

Red: O fi ceva de el???

Niciun comentariu: