miercuri, 31 octombrie 2012

Marina Dina, fosta asistentă a lui Mihai Morar, se şcoleşte la Milano

Marina Dina, fosta asistentă a lui Mihai Morar, se şcoleşte la Milano:
Plecată din luna septembrie în Italia, frumoasa Marina Dina face o specializare în managementul modei la European School of Economics, din Milano. Blonda studiază intens, iar timpul şi-l împarte între cursuri, sală, bazinul de înot, shooting-uri cu fotografi internaţionali şi evenimente culturale.
Marina a renunţat în urmă cu un an la postul de asistentă tv a lui Mihai Morar, la emisiunea „Răi da Buni", de la Antena 2, considerând că educaţia este prioritară, iar cursurile o vor ajuta să înceapă o nouă carieră.
Cu toate acestea, pregătirea profesională a Marinei de la Milano nu este ieftină, scriu cei de la "Click!". Românca trebuie să achite o taxă de 6.000 de euro, sumă la care se mai adaugă chiria de 3.000 de euro pe trei luni pentru apartamentul din Milano.
Iubitul Marinei, Robert Dumitru, fiul miliardarului Niro, o sprijină şi el însă într-o mică măsură. „Iubitul meu nu are vreo obligaţie să mă ajute, am reuşit sa fac nişte economii ca să fac acest curs", ne-a spus vedeta.
Pictorial semnat Marc Evans
De curând blonda a realizat primul ei pictorial cu un fotograf internaţional, Marc Evans, care a fost atras de frumuseţea româncei.
Chiar dacă declară că îi place foarte

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: