vineri, 4 ianuarie 2013

Malpraxis sau dorinţă de moarte? "În afară, medicii ar fi rămas fără drept de practică pentru o asemenea greşeală" - Sănătate > EVZ.ro

Malpraxis sau dorinţă de moarte? "În afară, medicii ar fi rămas fără drept de practică pentru o asemenea greşeală" - Sănătate > EVZ.ro: "Îndurerata nevastă a fostului senator pesedist i-a întâmpinat, ieri, pe cei care au venit să-i aducă un ultim omagiu celebrului regizor într-un paltonaş alb şi în cizme negre, de piele, cu tocuri înalte. Doar faptul că era nemachiată trăda că femeia cu care Sergiu Nicolaescu şi-a petrecut ultimii 17 ani din viaţă era în doliu. Accepta, zâmbind enigmatic, condoleanţele.
La întrebarea noastră referitoare la decizia sa de a expune un sicriu acoperit, Dana Ionică Nicolaescu, cea de-a treia soţie a fostului actor, scenarist şi regizor, a suspinat, a stors o lacrimă şi ne-a susurat: „A fost dorinţa sa...”. Elegantă până la capăt, moştenitoarea de 36 de ani a averii defunctului politician şi artist stătea cu ochii în patru să nu care cumva cineva să facă poze..."

'via Blog this'

Niciun comentariu: