joi, 7 martie 2013

The Independent despre Gigi Becali: Rasist, sexist, oier, faceţi cunoştinţă cu patronul Stelei

The Independent despre Gigi Becali: Rasist, sexist, oier, faceţi cunoştinţă cu patronul Stelei:

În ziua meciului Steaua Chelsea, The Independent publică un portret extrem de acid al lui Gigi Becali. Jurnaliştii englezi nu îi iartă nici unul dintre păcatele parlamentarului român, făcându-l sexist, misogin, homofob, rasist. Ei amintesc de condamnarea pentru răpire, certurile cu antrenorii Stelei şi chiar faptul că a scuipat televizorul după ce a văzut-o pe Lady Gaga.
"A fost numit misogin, homofob şi rasist. A fost membru al Parlamentului European, este, în prezent, membru al Parlamentului României şi a fost condamnat la trei ani cu suspendare pentru răpire. Faceţi cunoştinţă cu Gigi Becali, patronul Steaua Bucureşti", scrie cotidianul britanic The Independent în ziua meciului Steaua Chelsea.
Este unul dintre oamenii bogaţi ai României, adaugă publicaţia străină, el construindu-şi averea cu ajutorul armatei, imediat după colapsul regimului Ceauşescu. "Fostul oier în vârstă de 54 de ani nu a făcut prea multe pentru a aplana controversele", scriu jurnaliştii britanici.
Activiştii pentru drepturile omului l-au acuzat pe Gigi Becali de discriminare faţă de femei, romi şi alte grupuri minoritare, el fiind cunoscut pentru opiniile extremiste.
The Independent aminteşte chiar şi de declaraţia patronului Stelei vizavi de Lady Gaga, când aceasta a concertat la Bucureşti: "Am schimbat canalul şi am scuipat

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: