joi, 7 martie 2013

Un sibian a făcut aranjamentele florale pentru nunţile lui Adi Mutu, Tom Cruise, Eros Ramazzotti

Un sibian a făcut aranjamentele florale pentru nunţile lui Adi Mutu, Tom Cruise, Eros Ramazzotti:
Un bărbat din Sibiu, care 26 de ani a lucrat la o firmă din Italia specializată în aranjamente florale, a abut ocazia să realizeze ornamentele pentru nunta lui Tom Cruise şi Eros Ramazzotti.
Tobias Loris a fugit din România în 1985, când încă nu împlinise 18 ani, s-a stabilit la Roma şi a lucrat aproape 26 de ani într-o firmă specializată în pregătirea de aranjamente florale pentru evenimente, învăţând meserie de la profesionişti în arta florală.
În trei ani a învăţat meserie de la cei mai renumiţi artişti din domeniu, iar apoi a ajuns şi el foarte bun în meseria sa. Acesta a mărturisit la firma la care lucra "veneau contese, principese, baronese care aveau castele vechi şi voiau tot felul de combinaţii de flori la nunţi. Tot ce visau ele noaptea, trebuia să le dăm noi ziua", a declarat românul.
S-a ocupat singur de ornamentele florale pentru nunta lui Mutu VIDEO
Firma la care a lucrat a realizat toate aranjamentele florale la nunţile unor celebrităţi precum Tom Cruise, Adrian Mutu, Eros Ramazzotti, Francesco Totti şi Flavio Briatore. "Nunta lui Adrian Mutu am făcut-o singur, fără să mă ajute nimeni. A venit şefu şi a zis:

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: