luni, 11 martie 2013

VIDEO Eurovsion 2013: Ascultă melodiile care sunt deja în MAREA FINALĂ.

VIDEO Eurovsion 2013: Ascultă melodiile care sunt deja în MAREA FINALĂ.: Sase tari sunt deja in marea finala a concursului Eurovision 2013 care va avea loc in acest an la Malmo, in Suedia. Marea Britanie, Franta, Spania, Italia, Germania si desigur Suedia si-au ales artistii si piesele care le vor reprezenta in aceasta competitie muzicala
Franta
Artista Amandine Bourgeois va reprezenta Franta la Malmo cu piesa L'Enfer Et Moi care se traduce Iadul si eu. Aceasta a fost aleasa din 17 alte melodii.


Germania
Cu mai mult de 30 de milioane de discuri vândute, Cascada este una dintre cele mai de succes cântăreţe dance-pop din lume. Ea va reprezenta Germania în finala Eurovision din Suedia cu piesa Glorious.

Italia
Zvonurile din presa italiană s-au adeverit, iar Marco Mengoni va cânta pentru Italia la Eurovision 2013. Cântecul va fi stabilit în curând.
Spania
Publicul şi un juriu de specialitate din Spania au decis ca ţara să fie reprezentată la concursul de anul acesta de trupa de tineri ESDM - El Sueño de Morfeo care va interpreta melodia Contigo Hasta El Final.

Marea Britanie
După săptămâni de speculaţii intense în mass-media, Marea Britanie a confirmat că Bonnie Tyler va reprezenta Regatul Unit în concursul Eurovision din acest an. Ea va interpreta piesa Believe In Me, compusă de Desmond Child.
Suedia îşi alege reprezentantul într-un show spectaculos care va avea loc în această seară.

Niciun comentariu: