joi, 11 aprilie 2013

Cum a devenit Catrinel Menghia actriţă

Cum a devenit Catrinel Menghia actriţă:
Frumoasa şi talentata Catrinel Menghia este o adevărată vedetă în Italia. Dupa ce a prezentat moda pentru cei mai mari designeri şi a apărut în reclame atât în Europa, cât şi în America, românca a făcut pasul către actorie.
Primul proiect important, filmul “La città ideale”
Aflată la Roma pentru promovarea peliculei “La città ideale”, prima în care deţine un rol principal, frumoasa Catrinel Menghia sau Catrinel Marlon, cum i se mai spune, a dezvăluit câte ceva despre colaborarea excelentă pe care a avut-o cu regizorul şi actorul Luigi Lo Cascio.
Vizitele la cimitir şi pasiunea pentru fotografie i-au adus un rol
“L-am convins pe Luigi că sunt potrivita pentru rolul din “La città ideale” cu o poveste destul de stranie. îmi amintesc că îmi spunea câte ceva despre personajul pe care aveam să îl interpretez, cel al unei fete misterioase, al unei artiste. Atunci i-am povestit despre pasiunea pentru fotografie şi despre faptul că uneori merg în cimitire pentru a face anumite poze”, a dezvăluit Catrinel. “A fost foarte simplu să lucrez cu Luigi. E ca în tenis, dacă maestrul îţi serveşte bine mingea e simplu să o primeşti”, şi-a lăudat românca regizorul de

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: