sâmbătă, 25 mai 2013

Filmul "Blue is the Warmest Colour", de Abdellatif Kechiche, favorit la Palme d'Or


CANNES 2013: Filmul "Blue is the Warmest Colour", de Abdellatif Kechiche, favorit la Palme d'Or. Care sunt preferinţele criticilor
Filmul "Blue is the Warmest Colour", de Abdellatif Kechiche, care spune o poveste de dragoste dintre două femei, este considerat favorit la marele trofeu Palme d'Or al Festivalului de la Cannes (15 - 26 mai).
Primarul din Miercurea Ciuc: A venit momentul ca România să soluţioneze problema secuimii, ca să ne liniştim şi noi
Primarul din Miercurea Ciuc, Robert Raduly, a declarat, sâmbătă, în deschiderea Congresului UDMR, că "a venit momentul ca România, în final, să soluţioneze situaţia secuimii", spunând că pentru maghiari "autonomia rămâne în continuare singurul ţel şi singura soluţie".
Ponta, despre protocolul USL: Toate lucrurile sunt bune
Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, întrebat despre protocolul USL, că "toate lucrurile sunt bune", dar că vor fi aduse "îmbunătăţiri necesare" pentru ca activitatea de guvernare să fie mai eficientă.
Patru cercetători au fost expuşi radiaţiilor în timpul unui experiment în Japonia
Patru cercetători japonezi au fost expuşi radiaţiilor în timp ce efectuau un experiment într-un laborator de fizică nucleară situat la aproximativ 100 de kilometri de Tokyo, a anunţat sâmbătă agenţia japoneză pentru energie atomică (JAEA).
. Plagiat in lumea modei. H&M, acuzată că a copiat modele de ţinute de la Balenciaga, ...
Producatorul de imbracaminte H&M este acuzat ca a inclus in cea mai recenta colectie a sa de primavara modele foarte asemanatoare cu unele create de casele de moda de lux Balenciaga, Celine si Kenzo, titreaza mediafax. Producatorul de imbracaminte H&M este acuzat ca a inclus in cea mai recenta colectie a sa de primavara modele foarte asemanatoare cu unele create de casele de moda de lux Ba
Un biciclist a fost rănit grav în trafic
Un biciclist a ajuns la spital cu răni grave la cap după ce a intrat într-o maşină.

Niciun comentariu: