duminică, 19 mai 2013


VIDEO Cezar Ouatu, dupa finala Eurovision: Eu, profesional si personal, ma simt implinit
Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013, care s-a clasat pe locul al 13-lea in finala care a avut loc sambata la Malmo, a declarat, pentru Mediafax, ca, profesional si personal, se simte implinit, desi si-ar fi dorit un loc mai bun in clasamentul final, pentru el si pentru Romania.Cum comentati locul pe care s-a clasat Cezar si punctajul primit de Romania de la celelalte tari?
Diferenţa de PR dintre guvernarea Ponta şi regimul Băsescu.
Unii au taiat salariile bugetarilor otova, altii reduc la sange schemele de personal (vezi concedierile colective ce se pregatesc prin companiile de stat). Nu ne mai vindem strainilor resursele (Cupru Min), le dam doar infrastructura (CFR Marfa).Programul de privatizari a ramas la fel de ambitios (va mai amintiti de motiunea 'Opriti Guvernul santajabil. Asa nu, niciodata!' care a darimat guvernul
ROMÂNIA LUI CRISTOIU: Un alt articol pe care-l scriu degeaba!
Mă văd obligat s-o recunosc, riscînd să abat asupră-mi dispreţul oamenilor de cultură din ţara noastră: În călătoriile peste hotare, nu mă dau în vînt după muzee, mai ales, după cele de artă.
STUDIU: Beneficiile regimului mediteranean
Regimul mediteranean protejează memoria, afirmă autorii celui mai mare studiu realizat până în prezent în acest domeniu şi care confirmă binefacerile acestui tip de alimentaţie.
Cătălin Zmărăndescu este noul campion european IBA!
Cătălin Zmărăndescu a devenit azi noapte noul campion european IBA, învingîndu-l pe irlandezul Aran Boyd.
De la afecțiuni ale prostatei la slăbirea imunității. 6 efecte neplăcute ale sexului în exces
Ce e prea mult strică. Studiile au dovedit că partenerii foarte activi sexual se pot alege cu probleme de sănătate, de la afecţiuni minore, până la slăbirea imunităţii şi afecţiuni ale prostatei.
Prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea arestat pentru trafic de influență
Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a prim procurorului adjunct de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea Aurelia Lora Constantinescu, în sarcina căreia s-a reţinut infracţiunea de trafic...
Sistemul portabil cu care Poliţia Română va putea localiza, identifica şi monitoriza telefoanele mobile
Poliţia Română va putea localiza, identifica şi monitoriza telefoanele mobile în reţelele Vodafone, Orange, Cosmote şi RCS&RDS, printr-un sistem portabil cumpărat de la firma germană SYBORG Informationssysteme cu 2,8 milioane de...
Restaurante vs. fast-food. Diferenţele dintre cele două. Concluziile unui studiu privind caloriile
Mesele luate în restaurante care nu fac parte din lanţurile de tip fast-food pot conţine un număr de calorii de până la trei ori mai mare decât necesarul zilnic, afirmă autorii unui studiu publicat luni în Statele Unite.
CĂSĂTORIE GAY LA EUROVISION 2013. Primele critici, de la irlandezi:"Totul e vot politic"
Televiziunea irlandeză RTE prezintă sărutul a doi bărbaţi în timpul finalei de la Eurovision 2013. Imaginea este însoţită de un comentariu acid la adresa organizatorilor şi o numeşte pe câştigătoarea ediţiei din acest an, Emmelie...
NEWS ALERT. Trei persoane au fost găsite moarte într-o casă, în Gorj
Trei persoane din localitatea Tânțăreni au fost găsite moarte într-o anexă a uneo ferme. Conform autorităților victimele aveau grijă de animalele proprietarului fermei.

Niciun comentariu: