duminică, 16 iunie 2013

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, va veni la Bucuresti, anunta premierul Victor Ponta, surse oficial, informeaza Mediafax. El a precizat ca vizita are ca scop evidentierea incheierii acordului cu Romania si fiind deja pregatita, inaintea board-ului in care se se va constata efectiv daca criteriile sunt indepliniteCu ocazia acelei vizite va fi mentionata si problema incheierii unui nou acord, adauga sursele citate. In scrisoarea transmisa Fondului Monetar International (FMI) in ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Echipa de rugby a României, câştigătoare a cupei IRB.
Echipa nationala de rugby a Romaniei a castigat IRB Nations Cup, dupa ce a invins, duminica, pe Stadionul National Arcul de Triumf, cu scorul de 26-13 (13-13), formatia Emerging Italy, in ultimul meci al competitiei, informeaza Mediafax. La inceputul partidei, imnul Romaniei a fost intonat de soprana Felicia Filip, iar in tribune s-au aflat fosta gimnasta Nadia Comaneci, fostul tenisman Ion Tiriac si presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Octavian Morariu. In celalalt meci al ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
România a cucerit la București, IRB Nations Cup la rugby
Echipa națională de rugby a României a cucerit duminică pe stadionul Triumf din București, IRB Nations Cup, învingând selecţionata secundă a Italiei.
rugby romaniaRomânia a învins Italia cu scorul de 26-13 (13-13), după o evoluţie care a entuziasmat cei 3.000 de spectatori aflaţi în tribunele Arenei Arcul de Triumf din Bucureşti.
A fost al doilea succes consecutiv al României în această prestigioasă competiţie, rezervată eşalonului aflat imediat după marile puteri ale rugby-ului mondial.
Eroul meciului a fost, fără îndoială, fundaşul român Cătălin Fercu, autorul a 2 eseuri de mare efect, primul în minutul 23, după ce şi-a executat la mână o lovitură de pedeapsă, ţâşnind în terenul de ţintă asistat de adversari năuciţi de viteza fazei, al doilea în minutul 78, când a cules balonul dintr-un mol rulant al înaintării române, culcând din nou fără putinţă de replică.
Celelalte puncte au fost reuşite de buteurul obişnuit al naţionalei române, Florin Vlaicu, în zi sigură, cu 2 transformări şi 4 lovituri de pedeapsă. Pentru oaspeţi au marcat Pratichetti – eseu şi Ambrosini – 1 transformare, 2 l.p.
Clasamentul final al IRB Nations Cup 2013 este următorul: 1. România – 12 puncte; 2. Emerging Italy – 8 puncte; 3. Argentina Jaguars – 4 puncte; 4. Rusia – 0 puncte.
The post România a cucerit la București, IRB Nations Cup la rugby appeared first onexclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

TODAY

Un fals? Adevărul despre DIETA săracă în GRĂSIMI
Moda dietei sărace în grăsimi a luat naştere în 1977, aproximativ în acelaşi timp cu epidemia de obezitate, după cum subliniază nutriţioniştii.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Există? Tunelul SECRET al lui Mircea cel Bătrân /VIDEO
Un tunel misterios care pleacă din interiorul Mănăstirii Cozia, trece pe sub Olt şi ajunge pe malul celălalt al râului? Greu de crezut, dar...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Ponta: I-am atras atenţia lui Daniel Barbu, dar am vrut să dau un semnal tuturor.
Premierul Victor Ponta a precizat, duminica seara, ca desi i-a atras atentia in cadrul sedintei de Guvern ministrului Culturii, Daniel Barbu, il apreciaza foarte mult pe acesta si ca, in realitate, a dorit sa le dea un semnal tuturor ministrilor referitor la faptul ca ei nu sunt comentatori politici, scrie rtv.net. "I-am atras atentia in public pentru ca facuse niste declaratii publice si pentru ca am vrut sa dau un semnal pentru toti ceilalti. Titlul a fost 'Ponta se ia de ministrul liberal'. ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
România, învinsă de Islanda în ultimul meci din preliminariile Euro 2014
Naționala de handbal masculin a României a fost învinsă duminică noapte de Islanda, în ultima partidă a preliminariilor de calificare la Euro 2014.
romania - islandaIslandezii le-au predat românilor o lecție dură de handbal, învingându-i în mod zdrobitor cu zece goluri diferență.
Tricolorii părăsesc campania de calificare la Campionatul European de Handbal Masculin din 2014, fără să fi reușit vreo victorie.
Duminică seară, tricolorii au încasat o ultimă înfrângere în ultima partidă a Grupei 6 a preliminariilor Euro 2014.
Tricolorii au reușit să revină în meci în prima repriză, de la scorul de 2-4, la 7-5, în minutul 11.
Grație lui Ștefan Grigoraș care a reușit șapte parade în 14 minute de joc, și chiar a reușit să scoată o lovitură de la 7 metri în  minutul 19, România s-a distanțat la 3 goluri, scor 12-9.
Prima repriză s-a terminat 15-14 pentru România. Tricolorii au început slab a doua repriză, unde în zece minute românii au reușit să încaseze trei eliminări. Românii au avut o revenire de moment în minutul 40, când în inferioritate numerică, după eliminarea lui Flavius Cimpan, au reușit să înscrie de 3 ori consecutiv și să revină la conducere cu 20-19.
Greșelile  copilărești, arbitrajul părtinitor cu islandezii și atacul slab al românilor, le-a permis islandezilor să se distanțeze în minutul 52 la opt goluri diferență, scor 30-22.
Românii nu au mai jucat absolut nimic în ultimele 15 minute din meci, fiind total debusolați, astfel că islandezii au defilat printre tricolori, marcând pe rând, din toate pozițiile.
După 60 de minute de joc, România a fost învinsă de Islanda la Reykjavík, cu scorul de 37-27.
România a încheiat astfel pe ultimul loc, Grupa a 6-a din preliminariile Euro 2014, cu zero puncte acumulate. Belarus și Islanda merg la Europeanul din Danemarca din 2014.
The post România, învinsă de Islanda în ultimul meci din preliminariile Euro 2014appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Lucian şi Elena Bute au dansat pe hitul "Dacă noi ne iubim"
Celebrul pugilist s-a căsătorit sâmbătă, la Galaţi. Arhiepiscopul Dunării de Jos l-a binecuvântat pe ambasadorul Canadei.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
ROMÂNIA LUI CRISTOIU. De la Mineriada dură din iunie 1990 la Mineriada soft din iunie 2013
S-au împlinit în zilele din urmă 23 de ani de la Mineriada din 13-15 iunie 1990. De atunci, an de an, un număr de cetățeni, tot mai puțini pe măsură ce timpul trece, îşi asumă datoria de a reaminti românilor acel moment, unic în...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: