joi, 20 iunie 2013

Proteste la Ministerul Transporturilor. Ce vor sindicaliştii.
Peste 20 de sindicalisti din Federatia Mecanicilor de Locomotiva protesteaza, joi dimineata, la Ministerul Transporturilor fata de privatizarea CFR Marfa, transmite Mediafax. Sindicalistii afiseaza bannere si pancarte cu mesaje precum "Opriti privatizarea CFR Marfa" si "Stopati distrugerea caii ferate, vrem subventii adevarate". Premierul Victor Ponta si-a asumat public in Guvern, miercuri, respon
Vosganian explica de ce România nu poate avea o mare creştere economică.
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat, joi, ca preocuparea principala a guvernului trebuie sa fie, anul viitor, nivelul TVA si al CAS, deoarece cu valorile actuale Romania nu va putea avea o crestere economica de peste 4%, transmite Mediafax. "Cu nivelurile actuale ale TVA si CAS nu putem avea o crestere de peste 4% pe an. Aceasta trebuie sa fie preocuparea Guvernului anul viitor", a
DOSAR PENAL pentru primarul din Iaşi. Află de ce.
Primarul Gheorghe Nichita si viceprimarul din Iasi, Mihai Chirica, s-au ales cu dosare penale dupa ce au decis sa taie 80 de tei din oras, informeaza Realitatea.net. Primaria Iasi a fost amandata de Garda de Mediu cu 60.000 de lei. Copacii au fost taiati pentru a face loc unei zone pietonale.Un numar de 80 de tei au disparut din Iasi, ca urmare a unui plan amplu de reamenajare urbana a intregii zo
Stiliştii casei Dolce&Gabbana, condamnaţi la un an şi opt luni de închisoare pentru fraudă fiscală
Stiliştii italieni Domenico Dolce şi Stefano Gabbana au fost condamnaţi, miercuri, de Tribunalul din Milano la o pedeapsă de un an şi opt luni de închisoare pentru fraudă fiscală, a anunţat presa italiană, citată de AFP.
Şeful Poliţiei Rutiere Cluj, trimis în judecată pentru fals şi înşelăciune
Şeful Poliţiei Rutiere Cluj, Alexandru Mureşan, a fost suspendat din funcţie, fiind pus la dispoziţia Poliţiei Judeţene, după ca a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului Curţii de Apel Cluj pentru mai multe infracţiuni, printre care uz de fals, înşelăciune şi fals în înscrisuri oficiale.
Prelungirea arestului preventiv al lui Sile Cămătaru, respinsă de Curtea de Apel Bucureşti
Curtea de Apel Bucureşti a respins propunerea procurorilor DIICOT de prelungire a arestului preventiv în cazul lui Sile Cămătaru, însă decizia, care nu este definitivă, a fost atacată cu recurs la instanţa supremă.
Papa Francisc are o popularitate ce depăşeşte mediile creştine, în primele 100 de zile de pontificat
Francisc, primul Papă argentinian, a obţinut o popularitate inedită în primele 100 de zile de pontificat, prin hotărâre în gesturi şi prin simboluri, fără să se abată de la direcţia riguroasă a predecesorilor săi în privinţa moravurilor şi doctrinei.
Ministrul Economiei: Sistemul bancar trebuie restructurat. Poate că băncile au sedii prea mari sau prea multe
Sistemul bancar are nevoie de restructurare, iar băncile să-şi reevalueze costurile, comisionale şi dobânzile, a declarat, joi, ministrul Economiei, Varujan Vosganian.
Un adolescent de 14 ani s-a înecat în râul Olt
Un adolescent de 14 ani s-a înecat în râul Olt, în zona barajului de acumulare de la Cornetu, unde mersese cu mai mulţi copii să facă o baie, trupul nensufleţit al acestuia fiind găsit, joi, de către scafandri.
Dragnea: Regionalizarea este lupta teritoriului cu Bucureştiul ca simbol al unei puteri centralizate
Vicepremierul Liviu Dragnea consideră că regionalizarea este "cea mai grea luptă care se dă în România", "lupta teritoriului cu Bucureştiul ca simbol al unei puteri centralizate în care o mână de oameni vor să decidă destinul fiecărui român, al fiecărei localităţi".
Aproape 200 de IMM-uri au dispărut în fiecare zi din 2012
Numărul întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) radiate în anul 2012 s-a situat la nivel similar anului 2011, în medie, circa 200 de IMM-uri fiind radiate zilnic.

Niciun comentariu: