joi, 13 iunie 2013


SONDAJ CSOP. Crin Antonescu, la egalitate cu Gigi Becali în preferințele electoratului
Gigi Becali şi Crin Antonescu ocupă aceeaşi poziţie în preferinţele românilor, arată un sondaj CSOP publicat de rtv.net.
Turcia respinge vehement criticile PE faţă de criza de la Istanbul. "Cu ce tupeu îndrăzniţi să adoptaţi o astfel de decizie?"
Ministrul turc de Externe, Ahmed Davutoglu, consideră "inacceptabilă" rezoluţia Parlamentului European care critică utilizarea "excesivă" a forţei de către poliţia turcă, relatează AFP.
Mesajul oficialilor britanici pentru românii care vor vrea să muncească în Regat din 2014
O delegaţie de oficiali britanici care s-a întâlnit joi, la Bucureşti, cu subsecretarul de stat în MAI Marian Tutilescu a dat asigurări că nu va exista niciun fel de discriminare în ceea ce priveşte cetăţenii români care, din 1 ianuarie 2014, vor dori să intre pe piaţa forţei de muncă britanică.
Pe urmele unei TORNADE din Texas. "Părea ca şi cum un OZN gigantic plutea deasupra lumii" | VIDEO
Mike Olbinski, un vânător de furtuni, a suprins o tornadă în Texas. Deși e o pasiune extrem de periculoasă, imaginile suprinse par din altă lume.
EXCLUSIV PRINT. Viața unui om este evaluată la 63.000 de euro, iar daunele pentru operațiile estetice sunt de 80.000 de euro
Suma maximă pe care o poate primi o familie în urma decesului unei rude într-un accident auto pe șoselele din România este de cinci milioane de euro
Boala cu o mie de fețe atacă din nou. Două persoane au fost infectate
Un băiat de nouă ani şi o femeie de 43 ani, din Galaţi, au primit confirmarea Institutului Cantacuzino că au fost infectaţi cu bacteria care provoacă boala Lyme, cunoscută cu numele de "boala cu o mie de fețe”.
Marga: Raportul de activitate pe 2012 al ICR depus la Senat cuprinde toate informaţiile
Andrei Marga, preşedintele Institutului Cultural Român (ICR), a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că raportul de activitate pe 2012 al ICR depus la Senat conţine toate informaţiile privind perioada menţionată, precum şi date referitoare la activităţile din primul trimestru al anului 2013.
Comemorare în Piaţa Universităţii pentru victimele Mineriadei din iunie 1990.
Cateva zeci de persoane s-au adunat, joi dupa-amiaza, in Piata Universitatii din Capitala, la monumentul dedicat lui Cristian Paturca, unde au aprins lumanari, au depus flori si o coroana si au pus muzica, in memoria victimelor Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990, informeaza Mediafax. Initiativa a apartinut, ca in fiecare an, 

Niciun comentariu: