miercuri, 10 iulie 2013

De ce scade apetitul sexual
Stresul provocat de locul de munca, problemele cu banii si grijile sunt factori care duc la scaderea apetitului sexual. De asemenea, comunicarea proasta poate avea acelasi efect negativ. Problemele nerezolvate dintr-o relatie sunt principalele surse ale lipsei apetitului sexual. Apropierea emotionala este extrem de importanta in construirea dorintei sexuale, in mod special la femei.
TRAGEDIE ÎNAINTE DE SUPERCUPĂ. Un fan al Petrolului a murit după ce a căzut din tren
Un suporter al echipei Petrolul Ploieşti a decedat, în această după-amiază, după ce a căzut din trenul care transporta spre Bucureşti galeria prahoveană către meciul din Supercupa României.
Ce se întâmplă când EXPLODEAZĂ un Samsung Galaxy
O tânără din Elveţia a suferit arsuri de gradul trei pe picior când smartphone-ul Samsung Galaxy pe care îl avea în buzunar a expldat.
COD GALBEN şi COD PORTOCALIU de FURTUNĂ. Vezi zonele vizate
Meteorologii au emis azi o atenţionare COD GALBEN de furtuni şi o avertizare COD PORTOCALIU, valabile în mai multe zone din ţară.
Piața auto, în agonie. În iunie înmatriculările au scăzut cu 46%!
Mai puțin de 4.000 de autotursime noi au fost înmatriculate în luna iunie a acestui an, față de peste 7.000 intrau în circulație în 2012.
Premierul francez Jean-Marc Ayrault se întâlnește cu președintele Băsescu
Premierul Franţei, Jean-Marc Ayrault, care se va afla joi şi vineri într-o vizită oficială în România, se va întâlni chiar în debutul vizitei cu preşedintele Traian Băsescu, întrevederea fiind anunţată de Preşedinţie ulterior...
Bubico, fie sterilizat, fie taxă de fertilitate
Hotărârea privind obligativitatea sterilizării câinilor a intrat în vigoare începând de ieri.
Emil Boc: Pentru a acoperi lipsa locurilor de muncă, Guvernul ia banii primăriilor
Primarul municipiului Cluj Napoca se plânge că o ordonanţă de urgenţă îi va priva bugetul primăriei de peste un milion de euro.
Guvern: Execuția bugetului de stat în 2012 s-a încheiat cu un deficit de 18.551 milioane de lei
Guvernul a aprobat contul general anual de execuţie a bugetului de stat, contul anual de execuţie a bugetului Fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate şi contul general anual al datoriei publice aferente anului...
Vom avea parte de ploi torenţiale şi grindină
Joi, vremea capătă aspecte severe în vestul, nordul şi centrul ţării. Aici, mai ales după-amiază şi noaptea, norii de furtună acoperă cerul şi aduc ploi torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care...
ANCOM informează autorităţile locale din Botoşani asupra Legii infrastructurii de comunicaţii! Vezi detalii
Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) s-au întâlnit astăzi la sediul Prefecturii din Botoşani cu reprezentanţii autorităţilor locale din judeţ pentru a discuta cu aceştia despre.

Niciun comentariu: