miercuri, 10 iulie 2013

Jumătate dintre utilizatoarele de Facebook îşi modifică fotografiile pentru a arăta mai bine

Y

Boc: Guvernul a dat un tun administraţiilor locale, naţionalizând bani din taxele de timbru judiciar
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, susţine că "Guvernul Ponta a dat un tun administraţiilor locale, naţionalizând nişte sume de bani din taxele de timbru judiciar", municipalitatea urmând să înregistreze un minus de un milion de euro la buget în 2014.
Un braşovean a căzut de la etajul al treilea după ce a confundat uşa de ieşire cu cea de la balcon
Un braşovean de 32 de ani a ajuns în stare gravă la spital, miercuri dimineaţă, după ce a confundat uşa de ieşire cu cea de la balconul de pe casa scării şi a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din cartierul Tractorul.
Noile SPAIME ale SILUETEI: Ce este cu mult MAI PERICULOS decât PÂINEA ALBĂ
Nutriţioniştii spun că pâinea albă este departe de a mai fi un inamic important pentru siluetă, dintr-un motiv destul de îngrijorător: s-a dovedit că există o serie de alimente mult mai periculoase pentru sănătate.
De ce crede Boc că Executivul a dat un tun administraţiilor locale.
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, sustine ca "Guvernul Ponta a dat un tun administratiilor locale, prin nationalizarea unor sume de bani din taxele de timbru judiciar", scrie Mediafax. Municipalitatea urmeaza, astfel, sa inregistreze un minus de un milion de euro la buget in 2014. Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca OUG nr. 80/2013 prevede ca,
Doamna drăguţă care a rămas cu maşina în pană ar putea fi hoaţă. ...
Oricine ar sari in ajutorul unei femei singure careia "i-a fiert motorul" sau a facut pana, mai ales daca doamna respectiva pare serioasa si foarte grabita sa plece. Pe unii marinimia i-a costat scump. S-au ales cu locuintele sparte dupa ce au lasat o astfel de soferita sa intre in casa pentru a umple un bidon cu apa sau pentru a se spala pe maini. Politistii au prins doua femei care ar fi autoare
În 6 ani, restanţele la creditele persoanelor fizice au crescut de 25 de ori.
Dimensiunea bulei creditului din Romania se vede cel mai bine din evolutia sumelor restante la imprumuturile persoanelor fizice. De la 409 milioane lei in mai 2007, cand criza era un concept abstract, valoarea restantelor mai mari de 30 de zile a urcat in 6 ani la 10, 24 miliarde lei. Restantierii sunt si ei cu 450.00 mai multi ajungand in mai 2013 la 735.500 persoane. Deprecierea leului (nu uitat
VREMEA va fi instabilă în vestul, nordul şi centrul ţării şi călduroasă în rest. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri
Joi, în vestul, nordul şi centrul ţării, VREMEA va fi în general instabilă. Îndeosebi după-amiaza şi noaptea, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care trecător pot lua aspect de vijelie şi izolat grindină.
Germania vrea ca pâinea sa tradiţională să fie recunoscută oficial de UNESCO - FOTO
Pâinea reprezintă "o parte a identităţii germane", afirmă maestrul-brutar Karl-Dietmar Plentz, evocând proiectul colegilor săi de breaslă care vizează recunoaşterea de către UNESCO a diversităţii pâinii preparate în Germania.
Şefi din Poliţia Română, verificaţi de Corpul de Control al ministrului Afacerilor Interne
Mai mulţi şefi din Poliţia Română sunt verificaţi de Corpul de Control al ministrului de Interne, după ce numele acestora au apărut pe o listă publicată în presă, care ar fi fost întocmită de un ofiţer antidrog din Constanţa şi ar conţine cadouri pe care aceştia ar fi trebuit să le primească.
Supercupa României: Aproximativ 6.000 de suporteri petrolişti, la meciul cu Steaua
Aproximativ 6.000 de suporteri a echipei Petrolul Ploieşti vor asista, miercuri seară, pe Arena Naţională, la meciul cu Steaua Bucureşti, mai puţin de jumătate dintre biletele rezervate fanilor echipei ploieştene fiind vândute până în ziua partidei.
Timiş: Universitata de Vest şi cea de Medicină încep examenele de admitere. Nu se mai intră pe bază de dosar
Universitatea de Vest Timişoara (UVT) şi Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Victor Babeş' încep examenele de admitere.
Telefoanele şi tabletele vor avea procesoare de 3 GHz de la anul
Companiile TSMC şi GlobalFoundries ridică ştacheta în privinţa procesoarelor pentru dispozitive mobile, de la anul telefoanele mobile inteligente şi tablete urmând a fi echipate cu procesoare de 3 GHz.
CONFESIUNEA unui agent imobiliar: Recunosc că am dat sfaturi nu tocmai pozitive clienţilor
Retragerea americanilor de la Cushman & Wakefield de pe piaţa românească, după trei ani de perderi consecutive, şi continuarea activităţii sub contract de franciză l-a eliberat pe Răzvan Gheorghe, fondatorul firmei cumpărate în...
Jumătate dintre utilizatoarele de Facebook îşi modifică fotografiile pentru a arăta mai bine
Un sondaj printre utilizatoare de Facebook arată că mai mult de patru femei din zece apelează la Photoshop sau alte programe similare pentru a modifica fotografiile postate pe rețeaua de socializare.
Aproape UN SFERT DE MILION de români sunt ANALFABEŢI. Vezi în ce judeţe sunt cei mai mulţi
În România aproape un sfert de milion de persoane sunt analfabete, iar cele mai multe persoane care nu ştiu să scrie şi să citească se află în partea de sud a ţării, anunţă Institutul Naţional de Statistică (INS), pe baza datelor...
RUSIA. Ministerul Apărării înființează o unitate militară specială pentru „COMBATEREA FALSIFICĂRII ISTORIEI”
Ministerul Apărării din Rusia intenţionează să creeze o unitate militară specială, care să lucreze cu arhivele şi să monitorizeze falsificarea istoriei, a anunţat, azi, ministrul adjunct al apărării, Nikolai Pankov.
Patru profesori şi 23 de elevi din Mangalia care au primit fotocopii cu rezolvări la Bac, ...
Un numar de 23 de elevi si patru cadre didactice de la Liceul Tehnologic "Ion Banescu" din Mangalia sunt cercetati pentru luare si dare de mita, dupa ce elevii ar fi primit fotocopii cu subiectele rezolvate la examenul de bacalaureat, spun surse judiciare, conform Mediafax. Vinerea trecuta, in timpul desfasurarii ultimei probe a examenului de bacalaureat la Liceul Tehnologic "Ion Banescu" din Mang
Maternitatea Giuleşti nu are bani de daune.
Spitalul "Panait Sarbu" nu are bani sa plateasca, in solidar cu asistenta Florentina Cirstea, daune de peste 4,3 milioane de euro in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti, neavand alta asigurare decat pe cea de malpraxis, care, in 2010, era de 500.000 de euro, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvat al Spitalului "Panait Sarbu", Doru Pana, a explicat, pentru MEDIAFAX, ca singura asigurare a

Niciun comentariu: