vineri, 16 august 2013


al-Qaeda ar fi inventat un nou tip de explozibil care poate fi injectat in implanturile mamare
Serviciile de securitate de pe aeroportul Heathrow din Londra se tem de un nou tip de atac. al-Qaeda ar fi pus la punct un tip de explozibil injectabil in implanturile mamare si in cavitatile corpului uman, scrie France24.fr.
ACCIDENT maritim în Filipine: Aproape 600 de oameni au fost salvaţi.
Cel putin 17 persoane au murit, iar 573 au fost salvate in urma accidentului maritim produs in Filipine, anunta Paza de Coasta, citata de AFP. Feribotul Thomas Aquinas, care transporta 692 de persoane, s-a scufundat in largul Portului Cebu, dupa coliziunea cu o nava cargo, Sulpicio Express 7, relateaza Mediafax. Stire in curs de actualizare
ACCIDENT RUTIER pe DN 1, în judeţul Sibiu: Cinci persoane au fost rănite. Traficul a fost blocat
Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs, vineri seară, pe DN 1, în localitatea sibiană Veştem, după ce un TIR a lovit un autoturism şi l-a proiectat pe contrasens, într-o autoutilitară, la ora transmiterii acestei ştiri traficul fiind blocat.
Sute de persoane sunt dispărute după scufundarea unui feribot, în Filipine
Cel puţin două persoane au murit, iar alte câteva sute sunt date dispărute după ce un feribot s-a scufundat, în largul Insulelor Filipine, în urma coliziunii cu o navă cargo, anunţă autorităţile locale.
600 MORŢI în Egipt. Regimul spune că luptă împotriva terorismului.
Puterea instaurata de armata in Egipt a dat asigurari, vineri, ca lupta impotriva unui "complot terorist rau-intentionat" al Fratilor Musulmani egipteni, cu scopul de a justifica actele de reprimare care s-au soldat cu peste 600 de morti in ultimele trei zile, relateaza AFP, conform Mediafax. "Guvernul afirma ca membrii sai, fortele armate, politia si marele popor al Egiptului sunt uniti pentru a
De ce sprijina tacit liderii arabi lovitura de forta din Egipt: Arabia Saudita si Emiratele Arabe nu vad cu ochi buni influenta crescanda a Turciei si a Iranului - analisti
Majoritatea liderilor arabi au sprijinit tacit sangeroasa lovitura de forta armatei egiptene impotriva Fratiei Musulmane, vanzand in aceasta o frana a amenintarii pe care o reprezinta Fratia pentru puterile lor, considera expertii intervievati de AFP.
O companie chineză cere înregistrarea mărcii "Snowden" pentru o tehnologie a maşinilor electrice
O companie din China, Hong Yuan Lan Xiang, a făcut o cerere pentru înregistrarea "Snowden" ca marcă a unei tehnologii destinată maşinilor electrice, despre care afirmă că este la fel de spectaculoasă precum secretele dezvăluite de agentul serviciilor americane de informaţii.
Priveghiul care marchează 36 de ani de la moartea cântăreţului Elvis Presley, difuzat pe internet
Priveghiul care marchează împlinirea a 36 de ani de la moartea cântăreţului american Elvis Presley, organizat la Graceland, ferma din Memphis a artistului, este difuzat pe internet prin intermediul unui streaming video, informează site-ul revistei New Musical Express.
Medicii îi montează lui Florin Cioabă un dispozitiv de asistare circulatorie. Procedura este riscantă
Medicii de la spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya îi montează, vineri seară, lui Florin Cioabă, aflat în stare gravă după ce a suferit un preinfarct, un dispozitiv de asistare circulatorie, care să-i ajute inima să pompeze sânge, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate familiei.
“VINEREA FURIEI” în Egipt: bilanţul confruntărilor între suţinătorii lui Morsi şi forţele armate a ajuns la 638 DE MORŢI
Protestatarii egipteni ai preşedintelui detronat Mohamed Morsi au ieşit pe străzile din Cairo, promiţând “Vinerea Furiei”, scrie CNN. Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene şi arme de foc împotriva protestatarilor şi au survolat masele cu elicopterele. Bilanţul victimelor a ajuns, vineri după-amiază, la 638.

Niciun comentariu: