vineri, 16 august 2013

Apel de la Izvoru Mureşului: Extremiştilor maghiari să le fie retrase distincţiile, inclusiv lui Tokes


COD PORTOCALIU de ploi pe Valea Prahovei
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, o avertizare nowcasting COD PORTOCALIU de ploi, valabilă în zona de munte a judeţului Prahova - între localităţile Sinaia şi Posada.
Grapini: Cei care deţin spaţii în staţiunile turistice, dar sunt lăsate în paragină, să fie amendaţi
Persoanele care deţin proprietăţi în staţiunile turistice din România şi nu le îngrijesc ar putea fi amendate cu sume cuprinse între 100 şi 150 de euro pentru fiecare sută de metri pătraţi, a anunţat, vineri, ministrul delegat pentru Turism, Maria Grapini.
Apel de la Izvoru Mureşului: Extremiştilor maghiari să le fie retrase distincţiile, inclusiv lui Tokes
Participanţii la seminariile Universităţii de Vară de la Izvoru Mureşului au cerut, vineri, retragerea distincţiilor acordate de statul român "extremiştilor maghiari" din România, făcând referire la europarlamentarul Tokes Laszlo, decorat cu "Steaua României".
STUDIU: Legătura dintre frecvenţa actelor sexuale şi salariu
Persoanele care fac sex de cel puţin patru ori pe săptămână câştigă un salariu mai mare decât colegii lor mai puţin activi din punct de vedere sexual, potrivit rezultatelor unui studiu realizat în Grecia.
Tenorul Ştefan Pop cântă în duet cu Placido Domingo
Tenorul Ştefan Pop va cânta alături de celebrul Placido Domingo într-o gală organizată în deschiderea uneia dintre cele mai importante competiţii de operă din lume, "Operalia", marţi, la Arena di Verona, în Italia, informează un comunicat.
AFP: Majoritatea liderilor arabi au sprijinit tacit intervenţia sângeroasă în Egipt
Majoritatea liderilor arabi au sprijinit tacit intervenţia sângeroasă împotriva Fraţilor Musulmani în Egipt, considerând-o ca pe o ripostă la ameninţarea pe care confreria o reprezintă pentru puterea lor, apreciază experţi.
Samsung lansează în septembrie Galaxy Gear. Ce dotări va avea noul "ceas de mână"
Samsung va lansa la începutul lunii septembrie dispozitivul Galaxy Gear, asemănător unui ceas de mână, dar cu funcţii de telefonie mobilă, navigare pe internet şi email, au declarat surse apropiate situaţei.
Elena Băsescu: Din ură politică, Ponta ar fi în stare să lase un om să moară
Fiica cea mică a şefului statului, europarlamentarul PDL Elena Băsescu, consideră că, "din ură politică", premierul Victor Ponta "ar fi în stare să lase un om să moară".
Florin Cioabă, mutat la un alt spital din Antalya
Florin Cioabă, aflat în stare gravă după ce a suferit un preinfarct, a fost transferat, vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz Üniversitesi din aceeaşi provincie a Turciei, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiaţi ai familiei.
Ponta: Dupa ce i-a facut dosar penal, Basescu a avut nesimtirea sa-l sune pe medicul Bradisteanu
Premierul Victor Ponta a catalogat, vineri, drept revoltator faptul ca presedintele Traian Basescu a avut "nesimtirea" ca, dupa ce "i-a facut dosar penal", sa-l sune pe medicul Serban Bradisteanu si sa-l roage sa mearga in Turcia pentru a analiza starea de sanatate a lui Florin Cioaba, scrie Mediafax.
Dinamo nu înscrie echipa a doua în Liga 3, preferă să "nu mai ţină Dinamo II".
Conducerea FC Dinamo intentioneaza sa nu inscrie a doua echipa a clubului in Liga a III-a dupa ce Federatia Romana de Fotbal a refuzat solicitarea de a completa Seria I a Ligii a II-a cu Dinamo II, formatie retrogradata sezonul trecut, potrivit Mediafax. Motivul pentru care conducerea FC Dinamo nu vrea ca echipa sa evolueze in Liga a III-a este nivelul scazut al competitiei. "Daca ramanem in Liga
Lovitură înainte de România - Turcia: Selecţionerul turc ar urma să fie demis.
UPDATE Federatia Turca de Fotbal (TFF) a negat, intr-un comunicat postat pe site-ul oficial, informatiile aparute vineri in presa din Turcia, potrivit carora selectionerul Abdullah Avci ar urma sa fie demis de la conducerea tehnica a adversarei Romaniei in preliminariile Cupei Mondiale din 2014, conform Mediafax. "Constatam cu tristete ca in unele unele organe mass-media au aparut speculatii de ge
Ponta: Nu aş vrea ca Tarom să renunţe la curse interne. Din datele pe care le am, sunt profitabile
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, că Tarom nu ar trebui să renunţe la cursele interne, arătând că, din datele pe care le deţine, acestea sunt profitabile, iar el susţine ca Tarom să rămână lider incontestabil cel puţin pe piaţa internă.
VREMEA în weekend: PROGNOZA METEO pentru sâmbătă şi duminică în ţară, la munte şi la mare
Sâmbătă, valorile termice, în creştere uşoară faţă de ziua precedentă, vor caracteriza o vreme călduroasă în vestul şi în sudul teritoriului, informează Administraţia Naţională de Meteorologie.
Zboruri spaţiale funerare, organizate de o companie americană
Compania americană Elysium Space propune, pentru suma de 2.000 de dolari, transportarea pe orbita terestră a cenuşii defuncţilor, primul zbor spaţial funerar fiind programat în vara anului viitor, informează gentside.com.
Ponta: Sunt pentru regiunea Bucovina, dacă tot am copilărit aici. Actualele regiuni sunt prea mari
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, că susţine înfiinţarea regiunii Bucovina şi a arătat că formula cu cele opt actuale regiuni de dezvoltare nu este cea mai bună, pentru că sunt prea mari pentru standardele europene.
Ponta va face luni numirile celor opt şefi ai Direcţiilor Regionale Antifraudă
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, că numirile celor opt şefi ai Direcţiilor Regionale Antifraudă vor fi făcute luni după care vor fi organizate concursuri pentru înfiinţarea acestor structuri regionale.
Google a luat o decizie care îi va afecta pe toţi utilizatorii Windows Phone
Google a blocat din nou aplicaţia de YouTube dezvoltată de Microsoft pentru Windows Phone, sistem de operare destinat smartphone-urilor, acuzând că încalcă termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului, după ce versiunea iniţială a acesteia a fost dezactivată în luna mai.
​VIDEO ​O gradina zoologica din China a prezentat un caine pe post de leu african
Un animal de la o gradina zoologica din China, prezentat drept leu african, s-a dovedit a fi un caine dupa ce a inceput sa latre de fata cu vizitatorii, relateaza BBC. Gradina zoologica a fost inchisa temporar vineri.

Niciun comentariu: