sâmbătă, 10 august 2013


Băsescu a petrecut câteva ore într-un complex hotelier pe litoral: "Mi-a plăcut aglomeraţia din Mamaia, dar nu mi-a plăcut mizeria"
Preşedintele Traian Băsescu a petrecut câteva ore, vineri seară, într-un complex hotelier aflat între Mamaia şi Năvodari, împreună cu soţia sa, Maria, şeful statului spunând că s-a simţit bine acolo, singura sa nemulţumire fiind legată de Mamaia pentru că nu ar fi suficient de curată.
Luxemburg, cel mai MARE salariu minim din Europa. Pe ce loc se află România.
Salariul minim legal in Belgia este de 1.502 euro brut, al doilea salariu minim cel mai ridicat din Europa dupa Luxemburg (1.874 de euro), au relatat vineri ziarele Le Soir si De Standaard pe baza datelor furnizate de Eurostat si citate de agentia Belga, conform Agerpres. Salariul minim a crescut cu 29% in zece ani in Belgia si 36% in Luxemburg. Ambele tari sunt urmate indeaproape de Olanda, unde
Băsescu: Noua Constituţie ar trebui să fie ca cea din 1923.
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, la Constanta, ca noua Constitutie trebuie sa fie "la fel de bine gandita ca cea din 1923", relateaza Mediafax. "Asta a fost una dintre cele mai moderne constitutii din lume (n.r.- Constitutia din 1923). In baza acestei constitutii si a modului cum functiona statul roman in perioada de dupa intrarea constitutiei in vigoare, Romania a fost una di
ATENTATUL împotriva Rezervei federale din New York: Acuzatul a primit 30 de ani de închisoare
Un cetăţean din Bangladesh, suspectat că ar avea legături cu Al-Qaida, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, vineri, pentru că a vrut să detoneze o bombă în faţa Rezervei federale din New York în 2012, a declarat procuratura din Brooklyn.
Americanii şi ruşii se întâlnesc la Washington, în pofida tensiunilor
Americanii şi ruşii se întâlnesc vineri la Washington la nivel de miniştri, cu scopul de a continua dialogul între cele două puteri, care întreţin relaţii foarte reci, şi în contextul anulării, cu două zile în urmă, a unui summit între preşedinţii Barack Obama şi Vladimir Putin, relatează AFP.
NY Times: Putin vrea să stimuleze economia eiberând oamenii de afaceri din gulaguri
Preşedintele Vladimir Putin vrea să stimuleze economia oferind amnistie unora dintre cei 110.000 de oameni de afaceri încarceraţi în Rusia, unde probabilitatea ca un antreprenor să fie închis în sistemul de colonii penale, gulagurile din trecut, este mai mare decât în cazul infractorilor obişnuiţi.
Două persoane, reţinute după percheziţiile în dosarul prejudicierii a şapte multinaţionale
Doi suspecţi au fost reţinuţi în urma percheziţiilor făcute joi, în Capitală, într-un dosar privind prejudicierea a şapte companii multinaţionale, cu şase milioane de dolari şi trei milioane de euro, informează Poliţia Română.
Un lider al clanului Duduianu a fost reţinut pentru şantajarea omului de afaceri Tonea Chiriac
Un lider al clanului Duduianu, Ionel Paneluş, zis "Prinţu", a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni, fiind suspectat că l-a şantajat pe omul de afaceri Tonea Chiriac, pentru a-l obliga să-i achite o presupusă datorie de 450.000 de euro, potrivit unor surse din Poliţie.
Mai mulţi români care au jefuit peste 1.100 turişti au fost condamnaţi în Marea Britanie
Trei membri ai unei bande de origine română au fost condamnaţi la câte 18 luni de închisoare fiecare, pentru că au jefuit turişti în cartierul londonez Pimlico, relatează site-ul cotidianului London Evening Standard.

Niciun comentariu: