sâmbătă, 10 august 2013


Obama a comentat principalele probleme ale SUA. DECLARAŢIILE preşedintelui american despre Al-Qaida, cazul Snowden şi relaţia cu Rusia
Barack Obama a promis reforme în supravegherea comunicaţiilor, în numele "transparenţei" şi "încrederii", negând vreun abuz după polemica declanşată de Snowden şi a acuzat Rusia lui Putin de antiamericanism, într-o conferinţă de presă vineri, relatează AFP, care prezintă principalele declaraţii.
Când va fi difuzată ultima ediţie "The Tonight Show" cu Jay Leno
Ultima ediţie a emisiunii "The Tonight Show" găzduită de Jay Leno va fi difuzată pe 6 februarie 2014, celebrul realizator TV urmând să fie înlocuit cu Jimmy Fallon, a anunţat reţeaua de televiziune americană NBC.
Cum CUCEREŞTI un bărbat în public: Aproape orice femeie poate avea orice bărbat dacă îşi joacă bine atuurile
Multe femei trec prin viaţă fără a experimenta seducţia asupra unei persoane de sex opus, dar şi fără a şti că rujul roşu şi stilul vestimentar pot fi câteva dintre metodele prin care poate fi cucerit un bărbat în public.
Cât câştigă o stewardesă la Tarom şi la Wizz Air. La cât ajunge salariul unui pilot
Aspectul fizic plăcut, spontaneitatea, abilităţile excelente de comunicare şi capacitatea de a lucra sub presiune, acestea sunt doar câteva dintre cerinţele companiilor aeriene care angajează însoţitoare de bord.
Fostul şef al CNAS, Lucian Duţă, prins cu 167 km/h pe autostrada Bucureşti-Constanţa.
Fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNSAS), Lucian Duta, a fost prins de politisti pe autostrada Bucuresti-Constanta, sambata, cand conducea cu 167 de kilometri pe ora, relateaza Mediafax, citand oficiali din Politie. Oamenii legii au mai constatat si ca Duta nu avea la el toate actele. Lucian Duta a fost amendat cu 960 de lei. Politistii l-au oprit pe fostul presedinte al Case
IGPR: Peste 150 de persoane dispărute sau date în urmărire, depistate în ultima săptămână
Peste 150 de persoane semnalate ca fiind dispărute sau date în urmărire la nivel naţional, dintre care 33 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost găsite de poliţişti în ultima săptămână, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).
FRUCTELE de vară şi EFECTELE unice asupra stării de sănătate
Efectele benefice pe care fructele de vară le au asupra stării de sănătate, alături de avantajele nutriţionale unice ale acestora, sunt prezentate într-un articol publicat pe cotidianului francez Le Figaro.
Şase imigranţi clandestini au murit înecaţi în Sicilia. Alţi aproximativ 120 au fost salvaţi
Şase imigranţi au murit înecaţi, iar alţi peste 100, aparent originari din Siria, au fost salvaţi sâmbătă pe o plajă în apropiere de Catania, a anunţat căpitănia acestui port sicilian, dar şi poliţia, carabinierii şi Paza de Coastă, care erau prezente în continuare la faţa locului.

Niciun comentariu: