sâmbătă, 17 august 2013


Dezastru la Dinamo.
Echipa din Stefan cel Mare nu-si mai revine din declin. In aceasta etapa a terminat la egalitate 1 la 1 cu nou promovata Corona Brasov. Cainii rosii au doar 5 puncte in 5 etape. In alte partide desfasurate in 'Liga lui Mitica', Otelul Galati a batut acasa F.C. Brasov cu scorul de 1 la 0, iar nou promovata F.C Botosani a invins in deplasare pe Poli A.C.S Timisoara cu 1 la 0. In aceasta seara se des
O moldoveancă şi-a incinerat nou-născutul.
O femeie din comuna vasluiana Serbotesti a ingrozit comunitatea locala cu un gest de o cruzime fara margini. Ea si-a incinerat pruncul nou nascut adus pe lume in urma unei relatii extraconjugale. Tanara, mama a doi copii in varsta de 2 si 6 ani, a ramas insarcinata in urma unei aventuri. Din acest motiv, sotul ei a cerut divortul si a plecat la munca in strainatate. Femeia nu a vrut sa recunoasca
Premierul Egiptului propune desfiinţarea organizaţiei islamiste Fraţii Musulmani
Premierul Egiptului, Hazem el-Beblawi, cere desfiinţarea mişcării islamiste Fraţii Musulmani, aflată la originea organizării protestelor faţă de "lovitura de stat militară" din 3 iulie, care a avut ca efect demiterea şi arestarea preşedintelui Mohamed Morsi, informează Reuters.
Rusia: Coliziune intre o nava de pasageri si o barja, soldata cu patru morti si zeci de raniti
O nava de pasageri cu cel putin 56 de persoane la bord s-a ciocnit sambata cu o barja in regiunea rusa Omsk, din sud-vestul Siberiei, informeaza Serviciile de Urgenta ruse, citate de RIA Novosti.
Prezidenţiabilul lui Vasile Blaga: Cătălin Predoiu.
In cadrul reunirii Comitetului Director al PDL, care a avut loc azi la Baia Mare, s-au stabilit criteriile pentru alegerea viitorilor candidati ai partidului la europarlamentare, dar si modalitatea de a stabili un candidat la Presedintia Romaniei. Astfel, prezidentaibilul urmeaza sa fie decis in urma unui scrutin intern la care sunt chemati sa participe 300.000 de membri PDL. Criteriul de baza va
Dorin Cioabă: Traian Băsescu a sunat să se intereseze de starea tatălui meu
Dorin Cioabă, fiul lui Florin Cioabă, a declarat, sâmbătă, că preşedintele Traian Băsescu a telefonat de mai multe ori, ultima oară în cursul zilei de vineri, pentru a se interesa cu privire la starea de sănătate a autointitulatului rege al romilor.
Mohamed Al-Zawahiri, fratele liderului reţelei Al-Qaida, a fost arestat în Egipt - surse
Mohamed Al-Zawahiri, fratele lui Ayman Al-Zawahiri, liderul reţelei teroriste Al-Qaida, a fost arestat, sâmbătă, în Egipt, sub acuzaţia de susţinere a fostului preşedinte Mohamed Morsi, demis de armată şi arestat pe 3 iulie, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate egiptene, citate de AFP.
MAE către turiştii români: Reprogramaţi sejururile în Egipt
Ministerul român de Externe atenţionează cetăţenii români că situaţia de criză din Egipt continuă şi se poate extinde pe întreg teritoriul acestui stat, astfel că le recomandă turiştilor români să-şi reprogrameze sejururile la Marea Roşie, iar operatorilor de turism să nu rişte viaţa oamenilor.
Republica Moldova: Cainii din politie vor fi dresati exclusiv in limba romana
Autoritatile din Republica Moldova au cerut politiei ca limba in care li se dau comenzi cainilor sa fie doar romana, potrivit Publika.md.
INCONŞTIENŢĂ: Ce a păţit un tânăr din Vatra Dornei, aflat în maşină cu soţia şi copilul de 2 ani, care circula cu 209 km/h pe A3
Un tânăr de 28 de ani din Vatra Dornei, aflat la volanul unei maşini în care mai erau soţia şi copilul său în vârstă de doi ani, a fost prins de poliţişti pe Autostrada Transilvania, sâmbătă, în timp ce circula cu 209 kilometri pe oră, informează Poliţia Română.

Niciun comentariu: