luni, 2 septembrie 2013


Bunica băiatului ucis de câini este anchetată la poliţie. ...
Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, in apropierea Parcului Tei din Capitala, dupa ce a fost sfasiat de cainii maidanezi care stau prin curtea unei firme de constructii. Fratele sau a ajuns la spital, cu rani grave. Bunica celor doi, pentru ca ea trebuia sa aiba grija de minori, este audiata la politie. CITITI SI: Copil omorat de caine. Ce spune primaria despre tragedie Anchetatorii vor
Campania Gândul "Why don't you come over", premiată cu aur la AdStars 2013
Un juriu internaţional format din directori de creaţie din întreaga lume şi condus la secţiunea PR de Rafe Ring, CMO al Global Insights Group, a acordat medalia de aur campaniei "Why Don't You Come Over?", la AdStars 2013. Campania a mai fost selectată pe lista scurtă în acelaşi festival la încă trei categorii: Effectiveness, Direct şi PSA (Public Service Announcements).
O fostă candidată PRM la o funcţie de deputat nu a promovat bacalaureatul nici în toamnă
O fostă candidată a PRM la funcţia de deputat în Colegiul 3 Bistriţa-Năsăud, Anca Cârcu, exclusă între timp din partid, nu a reuşit să promoveze examenul de bacalaureat nici în sesiunea de toamnă, ea declarând că "sistemul e neperformant şi prăfuit" şi "schingiuieşte vieţile unor tineri".
Statuie a lui Stalin, vandalizată în Georgia. Monumentul a fost acoperit cu vopsea la o zi după inaugurare
O statuie a fostului dictator sovietic Iosif Stalin, înaltă de doi metri, a fost acoperită cu vopsea la o zi după ce a fost inaugurată, într-un oraş din estul Georgiei, au anunţat luni autorităţile locale.
Varujan Vosganian: Demisia nu este o forma de lupta. Imi voi continua activitatea la minister cat legea imi va permite
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat luni ca nu-si va da demisia din functie, dupa ce procurorii l-au acuzat de subminarea economiei nationale in dosarul Interagro - Romgaz. "Este pentru prima data in 20 de ani cand Parchetul se sesizeaza in legatura cu un caz de oportunitate politica", a spus Vosganian. "Este un gest de a prelungi o confuzie politica, de a continua atacul asupra PNL
CRIZA SIRIA. Un portavion american se îndreaptă spre Marea Roşie.
Presa straina scrie ca un portavion american mobilizat de cateva luni in Marea Oamn se deplasa in directia Siriei, spre Marea Rosie, in pofida faptului ca nu a primit inca ordinul sa participe la eventuale atacuri americane, potrivit Mediafax. USS Nimitz, un portavion cu propulsie nucleara, urma sa revina la Baza Everett, in statul Washington (nord-vest), dar a primit ordinul sa ramana in regiune.
Concursul anual al UE pentru traducători: Până la ce dată îşi pot înscrie liceele elevii
Liceele îşi pot înscrie elevii la concursul anual al Uniunii Europene pentru tinerii traducători, cunoscut sub numele de "Juvenes Translatores", tema competiţiei fiind cetăţenia europeană şi avantajele acesteia, informează site-ul Uniunii Europene.
Antonescu: Programul Senatului să dureze toată săptămâna, o săptămână pe lună să fie în teritoriu
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat luni, în prima şedinţă a sesiunii de toamnă, că ar fi momentul ca Senatul să aibă un program de lucru care "să se întindă pe durata întregii săptămâni, iar activităţii din teritoriu să îi fie alocată o săptămână din lună".
Victor Ponta spune ca statul a pierdut procesul cu Rompetrol. In realitate, statul a cerut suspendarea procesului
Presedintele Traian Basescu a criticat Guvernul, la Adevarul Live, pentru faptul ca a renunţat la 400 de milioane de dolari prin memorandumul agreat în privinţa Rompetrol. Basescu a mai spus ca că „fondul de un miliard de dolari nu există, aşa cum este scris in memorandum”. In replica, Victor Ponta a afirmat statul a "pierdut procesul in Romania cu cei de la Rompetrol", iar "faptul ca presedintele
Antonescu: Până în decembrie vrem să ADOPTĂM proiectul de revizuire.
Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca una dintre prioritatile legislative importante este adoptarea "cel tarziu in luna decembrie" a propunerii legislative privind revizuirea Constitutiei, relateaza Mediafax. "Sesiunea parlamentara din septembrie 2013 se prefigureaza a fi o sesiune parlamentara extrem de importanta sub aspectul deciziilor politice, in primul rand in plan leg
Reacţia premierului Victor Ponta, după cazul copilului omorât de câinii maidanezi
Premierul Victor Ponta a a precizat, luni, că i se pare cumplit ca un copil de patru ani să fie omorât de câini în Capitală, el arătând că problema câinilor comunitari este una extrem de serioasă şi că nimeni nu a reuşit să o rezolve cu adevărat în 20 de ani.
"Wild Carpathia 2", care promovează România, în premieră pe 5 septembrie, pe Travel Channel
Partea a doua a seriei "Wild Carpathia", care promoveză România şi include interviuri cu principesa Margareta şi Ivan Patzaichin, va avea premiera la nivel european, inclusiv în România, pe televiziunea internaţională Travel Channel, pe 5 septembrie, de la ora 19.00.
Opt din zece olandezi se opun anulării restricţiilor pe piaţa muncii pentru români şi bulgari - presă
Aproximativ 81% dintre olandezi se opun deschiderii frontierelor pentru români şi bulgari anul viitor, potrivit unui sondaj efectuat de Maurice de Hond pentru PVV, un partid olandez antiimigraţie.
Grecia va avea nevoie de minim 20 de ani să reducă şomajul sub 10%
Grecia va avea nevoie de cel puţin 20 de ani să reducă rata şomajului sub 10%, de la nivelul record actual de 27,6%, potrivit unui raport realizat de cel mai mare sindicat din sectorul privat elen, GSEE.
RISE Project: Documentele confidentiale ale afacerii Rosia Montana
Rise Project publica documentul care a cedat practic dreptul asupra aurului de la Rosia Montana: licenta de exploatare. Timp de paisprezece ani, licenta a fost unul dintre cele mai bine pastrate secrete ale unei mari afaceri romanesti, fiind actul care a dezbinat peste un deceniu societatea civila, guvernanti si compania dezvoltatoare. Licenta a fost acordata, in 1999, companiei statului Minvest,
Dmitri Rogozin ameninta: Daca Republica Moldova devine membru asociat al UE, isi intrerupe relatiile cu Rusia
O decizie a Republicii Moldova de a deveni membru asociat al Uniunii Europene (UE) va conduce la revizuirea acordurilor cu Rusia si va complica solutionarea conflictului din Transnistria, a declarat vicepremierul Dmitri Rogozin pentru postul Rusia-24, relateaza Itar-Tass in pagina electronica, citeaza Mediafax.
AFP: Barack Obama, în vizită în Rusia, în contextul unor relaţii glaciale cu Vladmir Putin
Barack Obama va sosi joi în Rusia, unde va participa la summitul G20, însă nu intenţionează să se întâlnească în particular cu Vladimir Putin, relaţiile dintre cei doi şefi de stat fiind la cel mai scăzut nivel.
Ministerul Transporturilor A SEMNAT contractul de privatizare a companiei CFR Marfă
Ministerul Transporturilor a semnat, luni, cu Grup Feroviar Român (GFR), companie controlată de omul de afaceri Gruia Stoica, contractul de privatizare a companiei CFR Marfă.
FOTOGALERIE VIDEO Peste 2.000 de manifestantii s-au strans la Piata Universitatii pentru a doua zi de proteste impotriva Guvernului si exploatarii de la Rosia Montana/ Protestatarii au ocupat carosabilul pana dimineata
Piata Universitatii a fost pentru a doua zi scena protestelor impotriva exploatarii aurifere de la Rosia Montana si impotriva Guvernului Ponta, care a aprobat proiectul si l-a trimis catre Parlament. Peste 2000 de manifestanti au scandat lozinci impotriva guvernului Ponta si a RMGC. Protestatarii au reusit pe seara sa-i pacaleasca pe jandarmi si sa ocupe carosabilul pe bulevardul Elisabeta in drep
Senatorii s-au reunit în prima şedinţă a noii sesiuni, urmând să aleagă noua componenţă a BP
Senatorii s-au întrunit, luni, în a doua sesiune ordinară a Senatului din anul 2013, şedinţa fiind deschisă cu intonarea Imnului Naţional.

Niciun comentariu: