vineri, 6 septembrie 2013


România a urcat pe locul 2 în grupa D a preliminariilor Cupa Mondiale, după victoria din meciul cu Ungaria
Reprezentativa României a urcat pe locul 2 în clasamentul grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, zona Europa, în urma victoriei din meciul de vineri, de pe teren propriu, cu naţionala Ungariei, scor 3-0.
Dragomir: Mai bine nu se prezentau ungurii la acest meci
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat vineri seară, la Sport.ro, după victoria obţinută de naţionala României în meciul cu Ungaria, scor 3-0, că mai bine ungurii nu se prezentau la acest meci şi că tricolorii vor învinge clar Turcia, săptămâna viitoare, informează prosport.ro.
Incidente între suporteri români ai unor echipe de club, în faţa stadionului Dinamo
Aproximativ 200 de suporteri români ai unor echipe de club s-au întâlnit în faţa stadionului Dinamo, vineri seară, pentru a se bate, fiind necesară intervenţia jandarmilor şi câţiva fani fiind reţinuţi, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.
Semnificaţii istorice pentru data de 7 septembrie
1533 - S-a născut Elisabeta I, regină a Angliei şi a Irlandei între anii 1558-1603, perioadă denumită şi "epoca elisabetană" (m. 24 martie 1603)
Selecţionerul Ungariei: Victoria României a fost meritată
Selecţionerul Ungariei, Sandor Egervari, a declarat, vineri seară, că naţionala României a meritat victoria în meciul de pe Arena Naţională, scor 3-0, în preliminariile CM-2014, subliniind că a fost surprins de jocul slab al echipei sale.
Piţurcă: Am făcut totul aproape perfect. Marica: Sunt mândru că am făcut o Românie fericită în această seară
Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri seară, că România a făcut un meci aproape perfect cu naţionala Ungariei, scor 3-0, în grupa D de calificare la CM-2014, apreciind că o victorie cu Turcia, marţi, ar duce "tricolorii" în proporţie de 95 la sută la baraj.

YESTERDAY

Protestatarii de la Universitate au blocat circulaţia pe bulevardul Regina Elisabeta
Aproximativ 1.000 de persoane care protestează vineri seară, în Piaţa Universităţii din Capitală, faţă de proiectul minier de la Roşia Montană au ocupat bulevardul Regina Elisabeta, blocând circulaţia pe ambele sensuri.Potestatarii au ocolit cordoanele de jandarmi pe strada Biserica Enei şi pe bulevardul Nicolae Bălcescu, iar în jurul orei 23.30 au ajuns pe bulevardul Regina Elisabeta, la fel ca î
Turcia - Andorra, scor 5-0 şi Estonia - Olanda, scor 2-2, în grupa D a preliminariilor CM-2014
Reprezentativa Turciei a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (2-0), selecţionata Andorrei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, din care face parte şi România.
Copii cu mesaje la miting
Copii cu mesaje la miting From: HotNews Romania Views: 7 0 ratings Time: 00:24 More in News & Politics
Crin Antonescu: A fost diferenţă clară de valoare. România va ajunge la baraj
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat vineri seară, după victoria naţionalei României din meciul cu Ungaria, scor 3-0, în grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, că diferenţa de valoare a fost clară şi că după părerea sa tricolorii vor ajunge la baraj.
România a urcat pe locul 2 în grupa D a preliminariilor CM, după victoria din meciul cu Ungaria
Reprezentativa României a urcat pe locul 2 în clasamentul grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, zona Europa, în urma victoriei din meciul de vineri, de pe teren propriu, cu naţionala Ungariei, scor 3-0.
Petru Lucinschi, fost presedinte moldovean: Moldovenii nu au nimic comun cu rusii. Exista aspecte bolsevice in politica ruseasca de acum
Fostul presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi a declarat ca moldovenii nu au "nimic in comun cu poporul rus", a carui politica inca mai contine aspecte bolsevice.  In opinia sa, Republica Moldova trebuie sa fie pregatita pentru masuri de presiune si provocari din partea Rusiei, relateaza agentia rusa Regnum, citata de Mediafax.

Niciun comentariu: