miercuri, 16 octombrie 2013

Poliţiştii au picat la RADARUL GÂNDUL: din 130 de „oameni ai legii”, monitorizaţi de noi timp de şase zile, câţi credeţi că respectă legea rutieră? VIDEO - Gandul

Poliţiştii au picat la RADARUL GÂNDUL: din 130 de „oameni ai legii”, monitorizaţi de noi timp de şase zile, câţi credeţi că respectă legea rutieră? VIDEO - Gandul: "”Hai, bă, să dai tu interviu, că poate domnu’ e ziarist!”

Nepurtarea centurii de siguranţă nu este însă singura abatere identificată de Gândul în timpul experimentului. De exemplu, o maşină de poliţie a fost surprinsă oprită chiar pe trecerea de pietoni care delimitează parcarea din faţa Teatrului ”Sică Alexandrescu”, în vreme ce poliţistul stătea de vorbă cu un jandarm. ”Ce faceţi aici, ne pozaţi? Nu ştiţi că n-aveţi voie?”, este prima reacţie poliţistului.  Întrebat de ce nu se prezintă şi nu spune care este textul de lege care interzice fotografiatul în loc public, preferă să facă stânga împrejur, aruncându-i din mers jandarmului: ”Hai, bă, să dai tu interviu, că poate domnu’ e ziarist!”"

'via Blog this'

Niciun comentariu: