miercuri, 16 octombrie 2013


Lemn în valoare de 800.000 de lei, confiscat în urma descinderilor de la Suceava
Aproape trei mii de metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 800.000 de lei, a fost confiscat, miercuri, în urma descinderilor făcute de poliţiştii din Suceava pentru depistarea exploataţiilor ilegale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
David Cameron: Snowden şi The Guardian au adus atingere securităţii naţionale
Premierul britanic David Cameron a declarat miercuri că publicarea de către ziarul The Guardian a unor documente secrete provenind de la americanul Edward Snowden a adus atingere securităţii naţionale.
Cum va marca BBC centenarul Primului Război Mondial
BBC a anunţat miercuri că va comemora împlinirea a 100 de ani de la izbucnirea Primului Război Mondial printr-un program special care va fi difuzat pe parcursul a patru ani, considerat cel mai ambiţios program pe termen lung din istoria acestui grup media britanic, relatează hollywoodreporter.com.
Ciprian Marica cere sprijinul fanilor pentru meciurile de baraj: "Avem o şansă, o speranţă că putem să fim la Mondiale"
Atacantul echipei naţionale, Ciprian Marica, a cerut, miercuri, într-un mesaj postat pe pagina sa oficială de pe site-ul de socializare facebook, sprijinul fanilor pentru meciurile din baraj Cupei Mondiale, precizând că "tricolorii" au nevoie mai mult ca oricând de susţinere.
Amnesty International a depus la Guvern 25.000 de semnături şi petiţia "Stop Evacuărilor Forţate"
Reprezentanţii Amnesty International au depus, miercuri, la Guvern petiţia "Stop Evacuărilor Forţate" şi peste 25.000 de semnături de susţinere, prin care cer premierului Victor Ponta adoptarea unor măsuri care să oprească evacuările forţate în cazul cetăţenilor romi.
Austria: Cerere de restituire a frescei "Friza Beethoven", de Gustav Klimt
Moştenitorii familiei Lederer, colecţionari de artă, au depus o cerere de restituire a frescei "Friza Beethoven", de Gustav Klimt (1862-1918), una dintre cele mai cunoscute opere aparţinând curentului artistic Secesiunea vieneză, a anunţat miercuri avocatul lor, Marc Weber.
Românul prins cu droguri în Malezia s-a condamnat singur la moarte.
Statul asiatic a facut eforturi uriase, in ultimii ani, pentru depistarea traficantilor de droguri, in puscarii aflandu-se zeci de mii de oameni incarcerati pentru acest delict. Singura explicatie pentru gestul romanului – dorinta de a face bani rapid. Citeste si: Roman condamnat la moarte pentru droguri, in Malaezia. Cum ajung romanii victimele retelelor internationale Un procent de 40% dintre pe
Cum s-a ajuns la tensiunile din satul Pungesti, unde sateni si activisti de mediu se impotrivesc explorarii dupa gaze de sist: cronologia actelor oficiale si schimbarile de pozitie ale autoritatilor
Cu toata impotrivirea localnicilor si a unei bune parti a autoritatilor din comunele vizate care s-au pronuntat prin hotarari impotriva proiectelor de gaze de sist, compania americana Chevron are obtinute avizele si certificatele de la centru si de la autoritatile judetene pentru operatiunile de explorare a gazelor de sist in trei comune din judetul Vaslui. Singurul Consiliu Local din localitatile
Un avion Laos Airlines s-a prabusit miercuri in fluviul Mekong, cele 44 de persoane aflate la bordul aeronavei au murit
Un avion al companiei Lao Airlines s-a prabusit miercuri in fluviul Mekong in Laos. Cele 44 de persoane aflate la bordul aeronavei au murit, au anuntat autoritatile thailandeze, citate de AFP.
Directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului: Probabilitatea producerii unui cutremur mai mare de 5,5 magnitudine in Vrancea, destul de mica
Mircea Radulian, directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului (INFP), a declarat miercuri la B1 TV ca, din punct de vedere stiintific, este imposibila producerea unui cutremur mai mare de 5,5 magnitudine in Vrancea.
Andrei Şerban taie panglica Festivalului Naţional de Teatru.
Se apropie cu pasi repezi Festivalul National de Teatru, eveniment la care publicul bucurestean poate vedea la lucru toata crema creatorilor de teatru din tara. Cei mai mari regizori si cei mai importanti actori ai tarii vor putea fi aplaudati la scena deschisa in perioada 25 octombrie-3 noiembrie. Alaturi de ei vor defila si tinerele sperante, cei ce peste cativa ani vor intra si ei, la randul lo

Niciun comentariu: