luni, 14 octombrie 2013


Radu Beligan, vocea unei campanii pentru încurajarea adopţiei câinilor din adăposturi
Actorul Radu Beligan, vedeta TV Andreea Raicu şi Dan Amariei, solistul trupei Omul cu Şobolani, participă la o campanie de încurajare a adopţiilor de câini din adăposturi, "Câinii de rasă au pedigree, cei de pe stradă au CV", care a fost lansată luni.
GAFĂ la Ministerul Turismului: abaţia Cârţa, în lista UNESCO.
Consilierul personal al ministrului delegat Maria Grapini a transmis, luni, un comunicat de presa in care include, in mod eronat, abatia cisterciana de la Carta, judetul Sibiu, pe lista monumentelor UNESCO din Romania. In plus, consilierul Raluca Achim a facut referire la 'Tara Oltului' si 'Tara Fagarasului' ca fiind doua entitati distincte, desi este vorba despre una si aceeasi regiune, sub doua
RESTAURARE. Patrimoniul uitat al României - bisericile de cimitir.
Putin cunoscute, neglijate de comunitati, se topesc asemeni mormintelor care le inconjuara. Vorbim totusi de o neasemuita comoara a Romanei - bisericile din cimitire. Constructii mici, din lemn, unde clopotele au tacut pe vecie. Cum autoritatile nu fac nimic pentru salvarea secularelor lacasuri de cult, diverse asociatii profesionale si civice au pornit, de cativa ani, un ambitios proiect de resta
Chiţoiu: Sper ca într-o săptămână să promovăm în Guvern proiectul de lege privind IMM
Vicepremierul Daniel Chiţoiu şi-a exprimat, luni, speranţa ca într-o săptămână sau maximum 10 zile să fie promovat în Guvern proiectul de lege privind IMM, care va include şi prevederi privind crearea unor fonduri de alimentare din bani europeni pentru stimularea acestor întreprinderi.
Decizia privind excluderea din avocatură a lui Adrian Năstase, amânată pentru 21 octombrie
Decizia privind excluderea din avocatură a fostului premier Adrian Năstase, ca urmare a faptului că acesta a fost condamnat pentru fapte corupţie în dosarul "Trofeul calităţii", a fost amânată de Consiliul Baroului Bucureşti, luni, pentru 21 octombrie, din lipsă de cvorum.
Experţi elveţieni confirmă "posibilitatea" OTRĂVIRII lui Yasser Arafat
Experţi elveţieni care au analizat bunuri ce i-au aparţinut lui Yasser Arafat, decedat în 2004 în apropiere de Paris, confirmă "posibilitatea" unei otrăviri a liderului palestinian cu substanţe radioactive, scriu ei într-un articol publicat în revista The Lancet.
COMENTARIU: Cât poate PDL? O doamnă şi doi domni
Din rândurile "poporului" trandafirului democrat-liberal şi în numele său, trei s-au lăsat duşi de fumul prezidenţial. Un fost ministru-supravieţuitor (Cătălin Predoiu), un primar din vest - fin de Băsescu (Gheorghe Falcă) şi o ecologistă simpatică - "recomandat" Elena Udrea şi “delta” Văcăreşti".
Substanţele care pot creşte riscul de avort cu 80%
Femeile care au un nivel ridicat de bisfenol A în sânge prezintă cu 80% mai multe riscuri de a suferi un avort spontan, potrivit rezultatelor unui nou studiu, realizat de cercetătorii de la Universitatea Stanford din California.
Candidaturile lui Predoiu, Falcă şi Creţu pentru prezidenţiale, validate de Comisia de ...
Comisia de etica a PDL a validat candidaturile lui Catalin Predoiu, Gheroghe Falca si a Simonei Cretu pentru competitia interna din partid in vederea inscrierii in cursa pentru castigarea alegerilor prezidentiale, a declarat, luni, presedintele comisiei, Daniel Buda, conform Mediafax. "Am validat candidaturile, urmeaza campania interna si incepand din 26 octombrie se desfasoara procedura de v
Mesajul lui Răzvan Raţ pentru naţionala Estoniei
Fundaşul Răzvan Raţ a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Estoniei sau oricărui alt adversar care s-ar afla marţi seara pe teren în faţa echipei naţionale a României ar trebui să îi fie teamă.

Niciun comentariu: