luni, 7 octombrie 2013

Liviu Dragnea a fost trimis în judecată în dosarul privind referendumul din 2012, fiind acuzat că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman şi-ar fi folosit autoritatea şi influenţa pentru a obţine o prezenţă de minimum 60 la sută la vot, care să garanteze validarea scrutinului, potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).
Pesedistul Liviu Dragnea este acuzat de procurorii dna de faptul că şi-a folosit influenţa de lider de partid pentru a fraudareferendumul din 29 iulie 2012, organizat pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. Potrivit DNA, Liviu Dragnea este urmărit penal pentru săvârşirea a patru infracţiuni: folosire a influenţei sau autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite; asociere pentru săvârşirea de infracţiuni; instigare la violarea prin orice mijloace a secretului votului de către membrii biroului electoral al secţiei de votare ori de către alte persoane; instigare la promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase în scopul de a determina alegătorul să voteze în cadrul referendumului.
Dragnea mai este învinuit în acest dosar împreună cu alte 70 de persoane, printre care preşedinţi şi membri
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Scandările xenofobe ale suporterilor români din meciurile României cu Ungaria şi Turcia, ...
Comisia de Disciplină a FIFA a penalizat Federaţia Română de Fotbal cu 90.000 de franci elveţieni după partida României cu Ungaria, din 6 septembrie, şi cu 15.000 de franci pentru comportamentul neadecvat al suporterilor la meciul cu Turcia, din 10 septembrie, acestor sume adăugîndu-li-se şi cheltuieli de judecată.
Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a explicat de ce forul pe care îl conduce a fost amendat de FIFA. Sandu a mai spus că sancţiunile puteau fi chiar mai dure.
"Bine că nu ne-au suspendat, dar nu aveau motive să ne închidă stadionul. Eu cred că ne-am apărat suficient de bine, vom disputa meciul cu Estonia (11 octombrie- n.r.) pe Arena Națională. Vom pune biletele în vânzare începând de duminică. A trebuit să explicăm, la meciul cu Ungaria, ce înseamnă 1918, ce a însemnat scandarea "Afară cu ungurii din țară", apoi la meciul cu Turcia am avut o sesizare pentru crucea celtică. Am făcut apărarea în sensul că, în zona maramureșeană, crucea celtică este des folosită. Ne-au sancționat, plătim, mergem mai departe! E important că suporterii pot vedea meciul cu Estonia pe viu.", a declarat Mircea Sandu.
Crucea celtică, simbol al celţilor din Irlanda şi Scoţia,
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG
Andra şi Măruţă, naşii de cununie ai fiului lui Piedone
În acest weekend, cântăreaţa Andra şi prezentatorul TV Cătălin Măruţă au fost naşi de cununie pentru cuplul Loredana şi Vlad, fiul primarului sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.
Băiatul cel mare al Primarului Sectorului 4 şi nevasta sa s-au cununat religios la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală, iar printre invitaţi s-au aflat Ion Iliescu, Victor Ponta şi Ştefan Stan. Petrecerea a avut loc la Palatul Stirbey, din Bucureşti, iar mirii au avut peste 1000 de invitaţi. Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost foarte emoţionat în timpul slujbei religioase. Andra, naşa cuplului, i-a oferit miresei în permanenţă sfaturi în timp ce se aflau în Biserică. Pe treptele Bisericii, mirii au eliberat mai mulţi porumbei albi.
Naşii, emoţionaţi
“Pe 5 octombrie, eu şi Cătălin am devenit naşii de cununie ai unui cuplu frumos, îndrăgostit, romantic. Loredana, o fată frumoasă şi deşteaptă, este proaspăta soţie a lui Vlad. A fost o nuntă superbă, când am lăcrimat în timp ce zâmbeam, mă simţeam ca după o ploaie pe timp însorit. Emoţiile au fost pe măsura evenimentului, iar nostalgia propriei mele cununii a fost imensa. Casă de piatră, dragii noştri, veţi găsi întotdeauna în noi nişte prieteni, mai întâi
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMailCustom Sharing Tool
Evernote 
MARI
+TAG

OCT 04

Niciun comentariu: