luni, 7 octombrie 2013


VIDEO DNA: Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata pentru fraudarea referendumului
Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in dosarul privind fraudarea referendumului organizat anul trecut pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, anunta Agerpres.
Hidroelectrica a revenit pe piata contractelor bilaterale de pe OPCOM, insa fara succes
Dupa o lunga absenta pe piata centralizata a contractelor bilaterale pe OPCOM, Hidroelectrica a revenit luni cu 8 oferte de vanzare a energiei electrice. Insa, nu s-a aratat nimeni interesat sa cumpere energie de la Hidroelectrica, chiar daca pretul minim solicitat era intre 180 si 185 lei/MWh, cu livrare in 2014. Trebuie mentionat ca in aceeasi perioada a anului trecut, Hidroelectrica reusea sa v
Cupa Romaniei: Rapid - Petrolul, in optimile competitiei
Luni a avut loc tragerea la sorti a partidelor din "optimile" Cupei Romaniei la fotbal. Capul de afis al disputelor este meciul dintre Rapid (Liga 2) si FC Petrolul Ploiesti.
FOTOGALERIE Cum au disparut Uzinele Timpuri Noi, monument istoric realizat in perioada interbelica. Pe teren este aprobat un cartier de zgarie nori de 110 metri inaltime
Ultima bucatica din fostele uzine Timpuri Noi (foste Lemaitre), o cladire construita in urma cu aproape 100 de ani, a fost demolata in urma cu cateva saptamani de proprietarii terenului. Cladirea, monument istoric, a fost declasata anul trecut de Ministerul Culturii, iar autorizatia de demolare a fost emisa anul acesta de Primaria sector 3. Interprime Properties, parte a grupului Inter IKEA, a cum
Tiberiu Niţu despre revocarea lui Papici: Nu am acţionat la niciun ordin politic.
Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat luni ca a respectat legea in cazul revocarii procurorului Lucian Papici de la conducerea sectiei I a DNA si nu a actionat la ordin politic, relateaza Agerpres. "Nu am actionat la nici un ordin politic. Am respectat legea si stiti foarte bine asta", a spus Tiberiu Nitu, raspunzand jurnalistilor prezenti in fata sediului Parchetului
CUPA ROMÂNIEI 2013-2014 TRAGERE LA SORŢI a optimilor: STEAUA - Timişoara, DINAMO - Chindia, RAPID - Petrolul
CUPA ROMÂNIEI programează luni, de la ora 16, TRAGEREA LA SORŢI pentru optimi. Cele 16 echipe rămase în competiţie au fost împărţite în trei urne: urna A (primele 6 echipe din campionatul trecut), urna B (restul echipelor din Liga I calificare în optimile din CUPA ROMÂNIEI 2013-2014) şi urna C (echipele de ligă inferioară calificate).
ICCJ amână audierea soţiei lui Adrian Năstase, după ce au fost depuse acte privind starea medicală a acesteia
Completul de cinci judecători ai instanţei supreme a amânat, luni, audierea soţiei fostului premier Adrian Năstase, după ce avocatul acesteia a depus acte privind starea ei de de sănătate şi a arătat că, din motive medicale, ea nu poate face declaraţii la acest termen.
Dan Mircea Cipariu, despre rezultatul alegerilor USR: Sunt sceptic că lucrurile se vor putea schimba
Scriitorul Dan Mircea Cipariu, contracandidatul lui Nicolae Manolescu la preşedinţia Uniunii Scriitorilor din România (USR), a declarat pentru MEDIAFAX că este sceptic în ceea ce priveşte schimbările din uniune, în următorii cinci ani, având în vedere că a rămas aceeaşi echipă.
India: Cel puţin 32 de persoane au murit atinse de fulgere
Cel puţin 32 de persoane, dintre care nouă copii, au murit după ce au fost atinse de fulgere în ultimele zile, în mai multe regiuni ale Indiei, anunţă autorităţile regionale.
Femeie care şi-a aruncat bebeluşul la tomberon, condamnată la şase ani de închisoare
O femeie care în luna mai şi-a aruncat bebeluşul la un tomberon din Petroşani a fost condamnată, luni, de Tribunalul Hunedoara, la şase ani de închisoare cu executare pentru tentativă de omor şi a fost decăzută din drepturile părinteşti, sentinţa nefiind definitivă.
"Teroarea a început". Un supravieţuitor al naufragiului din apropiere de Lampedusa povesteşte tragedia
Unul dintre cei 155 de supravieţuitori ai naufragiului produs în apropierea insulei italiene Lampedusa povesteşte cu lacrimi în ochi clipele de coşmar pe care le-a trăit până când a fost salvat, relatează AFP.

Niciun comentariu: