miercuri, 20 noiembrie 2013

Banca Mondială: România, cele mai multe plăţi fiscale din UE, 200 de ore pierdute anual şi povară pe muncă
O firmă din România face în fiecare an 39 de plăţi către stat în contul taxelor şi contribuţiilor, de 3 ori mai multe faţă de media UE, pentru care pierde 200 de ore, iar cea mai mare parte din povara fiscală este distribuită pe muncă, potrivit unui raport publicat de Banca Mondială (BM).
Judecătoarea şpăgară de la Curtea de Apel Bucureşti, trimisă în judecată alături de ...
DNA i-a trimis in judecata pe : CIRSTOIU VERONICA, arestata, judecator la Curtea de Apel Bucuresti-Sectia I penala (in prezent suspendata din functie), in sarcina careia s-au retinut infractiunile de luare de mita, trafic de influenta, complicitate la trafic de influenta, instigare la spalare a banilor, comisa in legatura directa cu infractiunea de luare de mita, inselaciune in forma continuata (6
CSM apără independenţa Justiţiei de atacurile lui Vadim Tudor.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a constatat ca declaratia publica a domnului Corneliu Vadim Tudor, membru al Parlamentului European, din data de 9 septembrie 2013, este de natura a aduce atingere independentei sistemului judiciar in ansamblul sau si a independentei magistratilor in infaptuirea si realizarea actului de justitie. In urma verificarilor efectuate de catre Inspectia Judici
DOSAR: Proiectul de acord "provizoriu" privind dosarul nuclear iranian
Proiectul de acord "provizoriu" în dosarul nuclear iranian, agreat de cei şase participanţi la negocieri în aşteptarea unei aprobări a Iranului, este un document de două-trei pagini care prevede neutralizarea activităţilor iraniene suspecte în schimbul unei suspendări reversibile a sancţiunilor.
Ponta: Opoziţia acuză vânzări de terenuri din 2014 către arabi şi chinezi. Constantin: Sunt confuzi
Proiectul care reglementează vânzarea terenurilor agricole va fi trimis Parlamentului, astfel încât noile reguli să poată fi aplicate din 2014, a declarat ministrul Agriculturii, premierul Ponta cerându-i să explice şi opoziţiei, care acuză vânzări către arabi şi cinezi, că aceştia nu sunt membri UE.
UPDATE. Ponta: Cetăţenii arabi şi chinezi nu cumpără teren în România.
UPDATE: Ministrul Agriculturii, Daniel Constatin, a declarat, in sedinta de Guvern, ca proiectul care reglementeaza vanzarea terenurilor agricole va fi trimis Parlamentului, astfel incat noile reguli sa poata fi aplicate din 2014, transmite Mediafax. Totodata, premierul Victor Ponta i-a spus ministrului sa ceara explicatii opozitiei, care ar fi acuzat ca terenurile agricole vor fi vandute chinezil
ITSY BITSY, singurul radio cu programe speciale pentru părinţi.
Dupa aproape 8 ani in care ITSY BITSY a fost implicat activ in educatia copiilor prin joc si experiente creative, el raspunde acum nevoilor de sprijin si informare, ale parintilor. O mare parte din noua grila Radio ITSY BITSY este dedicata exclusiv acestui public special. “Dupa experienta ultimilor ani si numeroase cercetari ale publicului, am ajuns la convingerea ca educatia copiilor incepe cu ce
REZISTENŢA de la Vaslui s-a predat de MAREA DESCENTRALIZARE. Primar: „Acum se face bugetul pentru la anul, iar preşedinţii de CJ vor fi Dumnezei în teritoriu”
După ce 13 primării din judeţul Vaslui au votat, în consiliile locale, hotărâri pentru interzicerea fracturării hidraulice în explorarea şi exploatarea gazelor de şist pe teritoriul lor, Prefectura Vaslui le-a atacat, în această vară, în contencios administrativ, considerând hotărârile neconstituţionale.
Agenţia Bloomberg concediază 40 de jurnalişti şi îşi reduce acoperirea mediatică în anumite domenii
Agenţia de presă americană Bloomberg va concedia 40 de jurnalişti în cadrul unei operaţiuni de reechilibrare a acoperirii sale mediatice, pe care o va reduce în două domenii - sport şi cultură.
Oraşul New York a crescut la 21 de ani vârsta de la care se pot cumpăra ţigarete
Primarul oraşului New York a semnat marţi o lege care creşte de la 18 la 21 de ani limita inferioară a vârstei legale pentru cumpărarea de ţigarete, Big Apple devenind astfel primul mare oraş american care adoptă o asemenea măsură.
Câmpeanu: Au apărut fenomene îngrijorătoare privind abuzul asupra copilului
România are o problemă majoră privind riscul de sărăcie în rândul copiilor, dar au apărut şi fenomene îngrijorătoare privind abuzul asupra copilului, făcut de multe ori în familie, a declarat miercuri ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.
SITUAŢIA spaţiilor de birouri din România: Stocul a ajuns la 2,58 milioane metri pătraţi. Rată de neocupare este de 14,2%
Stocul de birouri din România este estimat la 2,58 milioane de metri pătraţi, din care 14,2%, respectiv aproape 370.000 de metri pătraţi, reprezintă spaţii neocupate, potrivit datelor companiei CBRE.
DGA: Un comerciant din Iaşi a oferit mită unui politişt, pentru a scăpa de dosar penal.
Procurorii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) din Iasi au surprins in flagrant un comerciant care a incercat sa-l mituiasca pe un politist cu suma de 500 lei pentru a nu-i intocmi dosar penal, pentru inselaciune la masuratoare. Ofiterii de politie judiciara din cadrul DGA Iasi au fost sesizati telefonic de catre seful unui post de politie comunala ca, in exercitarea atributiunilor de serviciu,
India: lingouri de aur în valoare de peste 1,1 milioane de dolari, descoperite în toaleta unui avion
O echipă de întreţinere şi curăţenie a descoperit 24 de lingouri de aur, în valoare de peste 1,1 milioane de dolari, ascunse în toaleta unui avion staţionat pe un aeroport din estul Indiei, a anunţat miercuri directorul companiei.
ATACURILE DIN PARIS: Analizele ADN confirmă ipoteza unui autor unic
Analizele ADN confirmă pista unui singur atacator în cazul incidentelor armate de luni de la Paris, de la sediul cotidianului Liberation şi din cartierul de afaceri La Défense, a anunţat miercuri procurorul din Nanterre, Robert Gelli.
Sediul CJ Prahova, percheziţionat de procurorii DNA.
Procurorii anticoruptie perchezitioneaza, miercuri, sediului Consiliuli Judetean Prahova, transmite B1. Procurorii ridica mai multe documente. Citeste si: Dosarul Pavaleanu: Administratorul CJ Prahova, acuzat de evaziune fiscala si complicitate la spalare de bani Contactat telefonic de B1, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, a afirmat ca nu are cunostinta despre actiunea pe ca
UPDATE. Antonescu: Nu am vorbit cu Ponta despre Comisia Călăraşi, care urmează să ...
UPDATE Intalnirea dintre Victor Ponta si Crin Antonescu s-a incheiat. UPDATE Crin Antonescu si Victor Ponta se intalnesc la sediul USL, pentru a discuta despre subiectul comisiei de ancheta. UPDATE Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus ca nu a discutat cu Victor Ponta despre comisie. UPDATE Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, contrazice varianta PSD. “In ultima discutie dintre liderii
SONDAJ: România va adera la zona euro, probabil, în 2021. Cel mai optimist orizont este 2018
România va adera la zona euro, cel mai probabil, în anul 2021, iar o grăbire a procesului nu va duce la o intrare în zona monetară mai devreme de 2018, apreciază analiştii economici, potrivit unui sondaj realizat de Asociaţia Analiştilor Financiari Bancari (AAFBR).
Jaf la un cazinou din Galaţi. Atacatorii au furat peste 11.000 de lei
Două persoane înarmate cu cagule au jefuit un cazinou din Galaţi, unde au intrat cu un pistol airsoft şi au tras trei focuri de armă, ei reuşind să fure peste 11.000 de lei, din două casete de valori.

Niciun comentariu: