vineri, 15 noiembrie 2013

Grecia - România: Ultima variantă a primul 11. Cine va fi titular!.
Meciul Grecia - Romania, de la barajul pentru CM 2014, disputat in aceasta seara, incepand cu ora 21.45, la Atena, aduce mai multe surprize in tabara romaneasca. Victor Piturca a schimbat de mai multe ori formula de start, iar cea mai noua anunta modificari importante. Daca pana acum doar Chiriches era dat ca absent, din cauza unei lovituri primite in plex in Premier League, ultima formula de star
Naufragiu în Grecia. Cel puţin 12 imigranţi au murit
Doisprezece persoane, probabil imigranţi clandestini, s-au înecat, iar alte 15 au fost salvate, vineri, în Marea Ionică, după ce ambarcaţiunea cu care se deplasau s-a scufundat în largul Insulei elene Lefkada, relatează presa greacă.
Ponta: Vom folosi toate resursele posibile pentru proiectele energetice şi de transport cu Republica Moldova
Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Bruxelles, că România va folosi toate resursele posibile pentru dezvoltarea proiectelor energetice şi de transport cu Republica Moldova.
Dumitru Dragomir nu a mai făcut deplasarea în Grecia din cauza unor probleme de sănătate
Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, nu a mai făcut deplasarea la Atena pentru a urmări meciul Grecia-România, din play-off-ul Cupei Mondiale, din cauza unor probleme stomacale, a declarat patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae.
Actorul Geo Costiniu va fi înmormântat, sâmbătă, la cimitirul Bellu
Actorul Geo Costiniu, care a încetat din viaţă în noaptea de luni spre marţi, la vârsta de 63 de ani, va fi înmormântat sâmbătă, la cimitirul Bellu din Bucureşti, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX reprezentanţii Teatrului Odeon.

Niciun comentariu: