sâmbătă, 14 decembrie 2013

Alexandru Ungureanu, potarul echipei de juniori a Stelei, bătut cu bestialitate în curtea școlii
Alexandru Ungureanu, a fost găsit leşinat în curtea şcolii de profesorii de la Liceul Mircea Eliade. Fotbalistul a fost bătut cu bestialitate de un coleg împreună cu mai mulţi prieteni ai acestuia. Scandalul dintre cei doi elevi a pornit chiar din timpul orelor, iar tânărul de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital cu răni multiple. Ștefan Ungureanu, tatăl juniorului bătut de colegi, a spus că a
Românii şi bulgarii sunt încurajaţi de un sindicat britanic să-şi ceară drepturile de muncă. Cât îi costă consultanţa
Cel mai mare sindicat şi susţinător financiar al laburiştilor aflaţi în opoziţie în Marea Britanie, Unite, se oferă să-i înveţe pe românii şi bulgarii din Regatul Unit să îşi ceară drepturile după liberalizarea pieţei muncii, la 1 ianuarie. Consultanţa este oferită ca recompensă la încrierea în sindicat, scrie Daily Mail în ediţia de astăzi.
FUNERALII NELSON MANDELA: Ceremonie de rămas bun organizată de către Congresul Naţional African. Avionul militar cu trupul lui Mandela la bord a sosit în provincia Eastern Cape
Avionul militar care transportă corpul fostului preşedinte sud-african Nelson mandela a sosit sâmbătă, la ora locală 13.40 (şi ora României) pe micul aeroport de la Mthatha (sud), în provincia natală a acestuia, Eastern Cape, au constatat jurnalişti AFP.
Cum arată Julia Roberts la 23 de ani de la lansarea filmului "Pretty Woman"
Prezentă la premiera filmului „August: Osage County”, regizat John Wells, actriţa americană Julia Robert a atras toate privirile asupra sa.
Penelope Cruz - vedeta cu cel mai sexy trup
Actriţa spaniolă Penelope Cruz, deţinătoare a unui premiu Oscar, s-a situat pe primul loc în topul pe 2013 al vedetelor cu cel mai sexy trup realizat de revista Fitness.
Miting al PMP în Piaţa Victoriei: Ungureanu, Preda, Funeriu, Tomac strigă "Jos Guvernul"
Câteva sute de persoane participă, sâmbătă, la un miting organizat de PMP în Piaţa Victoriei, în prezenţa lui Eugen Tomac, Daniel Funeriu, Mihai Răzvan Ungureanu, Cristian Preda, Marian Preda, care scandează lozinci împotriva Guvernului.
Britanicii, fascinaţi de Salina Turda: "Pare ruptă dintr-o peliculă SF"
După ce şi-au supranumit, anul trecut, moştenitorul la tron „Prinţul Charles de Transilvania”, jurnaliştii de la The Telegraph au publicat ieri un clip filmat în interiorul Salinei Turda, din apropiere de Cluj-Napoca, îndemnându-i pe britanici să viziteze parcul care „pare rupt dintr-o peliculă SF a lui Ridley Scott”.
Antonescu le dă mandat „de forţă imperativă” parlamentarilor liberali: Nu votaţi
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, că decizia "cu forţă imperativă" a conducerii PNL este ca parlamentarii formaţiunii să voteze împotriva modificărilor la Codul Penal, el precizând şi că liberalii nu vor vota legea privind amnistia.
Produse contrafăcute de aproximativ un milion de lei, confiscate în Portul Constanţa
Poliţiştii de frontieră şi vameşii constănţeni au descoperit, în două ultimele zile, în containere sosite în Portul Constanţa Sud - Agigea, peste 550.000 de accesorii pentru narghilea, nedeclarate, cu o valoare de piaţă de aproximativ un milion de lei, dar şi câteva mii de jucării contrafăcute.
Radu Beligan înplineşte 95 de ani. 75 i-a dedicat actoriei.
Radu Beligan inplineste, sambata, varsta de 95 de ani, dintre care 75 au actoriei. Duminica, va primi titlul de cel mai longeviv actor. De ziua sa, actorul va juca in premiera piesei 'Lectia de violoncel', alaturi de fiica sa, Lamia Beligan. Citeste si: Maestrul Radu Beligan, la 95 de ani de viata si 75 de teatru Radu Beligan va primi, duminica, titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate

Niciun comentariu: