sâmbătă, 14 decembrie 2013

O fotografie din timpul protestelor de la Kiev face înconjurul lumii. FOTO
O fotografie surprinsă în timpul protestelor din Kiev, la doar o zi după ce statuia lui Lenin din Piaţa Basarabia a fost dărâmată de un grup de manifestanţi, face înconjurul lumii.
VIDEO Iasi: Sute de metri de asfalt, turnat peste zapada la Valea Lupului
Constructorii primariei din Valea Lupului, judetul Iasi, au turnat astfaltul direct peste zapada, scrie Buna Ziua Iasi, potrivit B1.ro. Astfel, miercuri noapte, in jurul orei 21:00, muncitorii contractati de primarie turnau cateva sute de metri de asfalt direct in zapada.
Desmond Tutu îşi exprimă regretul faţă de faptul că nu a fost invitat la înmormântarea lui Mandela
Laureatul Premiului Nobel pentru Pace Desmond Tutu, care critică adesea Guvernul sud-african, a anunţat sâmbătă că nu va asista la înmormântarea fostului său prieten şi camarad de luptă împotriva apartheidului Nelson Mandela, duminică, la Qunu (sud), deoarece nu a fost invitat, relatează AFP.
Copii din nouă centre din Capitală participă duminică la un concurs de împodobit brazi, la ...
Peste 50 de copii din noua centre din Capitala vor participa duminica, de la ora 13.30, la un concurs de impodobit brazi, in noua piata Obor, unde il vor intalni cu acest prilej si pe Mos Craciun, informeaza Mediafax. Concursul va fi moderat de "Magicianul" Marian Ralea. Echipele participante, formate din aproximativ sase copii de la fiecare centru, se vor intrece timp de 45 minute in a
Coreea de Nord isi cheama inapoi in tara oamenii de afaceri din China, dupa executia unchiului lui Kim Jong-un
Oamenii de afaceri nord-coreeni sunt chemati inapoi in tara din China, dupa executia oficialului de top Jang Song-thaek, influentul unchi al liderului Kim Jong-un, se arata intr-un raport intocmit de autoritatile sud-coreene, relateaza BBC. Kim a aparut in presa de stat pentru prima data dupa executia unchiului sau, fotografiile infatisandu-l facand un tur al unui institut militar, flancat de ofit
China a devenit a treia ţară din lume care a ajuns pe Lună
Sonda spaţială chineză Chang'e-3 a ajuns, sâmbătă, pe Lună, China devenind astfel a treia ţară din lume care a reuşit o aselenizare lentă, după SUA şi fosta URSS, informează AFP, citând televiziunea publică CCTV.
Boagiu, despre criticile lui Băsescu: PDL face opoziţie, sunt legi care revin la Parlament de la CC
Prim-vicepreşdintele PDL Anca Boagiu a declarat, sâmbătă, referitor la criticile aduse PDL de către Traian Băsescu, că democrat-liberalii fac opoziţie, una dintre dovezi fiind că o serie de legi au ajuns din nou Parlament în urma contestaţiilor depuse de către PDL la CC.
Premieră în istoria ţării: câţi ani are noul ministru de Externe al Austriei
Sebastian Kurz, în vârstă de 27 de ani, a fost numit ministru de Externe al Austriei, devenind astfel cel mai tânăr ocupant al acestei funcţii din istoria ţării.

Niciun comentariu: