joi, 5 decembrie 2013


Ce locuri de munca voi distruge ca urmare a accizei de 7 centi
Aseara am participat la o dezbatere televizata despre buget impreuna cu profesorul Mircea Cosea si consilierul primului ministru Cristian Socol. In cursul discutiei am auzit din nou argumentul ca acciza de 7 centi va fi folosita pentru constructia de autostrazi, ceea ce va antrena un efect multiplicator in economie, contribuind la crearea de locuri de munca in Romania. Fara sa intru in detalii pri
Cluj: Cioban reţinut după ce a ucis o femeie şi i-a furat din locuinţă 34.000 de lei
Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce a ucis o femeie în vârstă de 58 de ani, din judeţul Cluj, şi i-a furat din locuinţă suma de 34.000 de lei, anchetatorii afirmând că acesta fusese angajat ca cioban de către fiul victimei.
Opoziţia din Ucraina a primit susţinerea mai multor ţări occidentale înaintea unei reuniuni OSCE
Opoziţia din Ucraina a primit susţinerea mai multor ţări occidentale, în contextul în care joi are loc la Kiev o reuniune a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE).
Seful Garzii de Mediu din Delta Dunarii a fost prins cu peste braconat
Seful Garzii de Mediu din "Delta Dunarii" a fost prins cu circa 50 kilograme de peste braconat, printre care si sturion, de Politia Deltei, scrie EcoMagazin.
MOŞ NICOLAE 6 decembrie 2013. MESAJE şi FELICITĂRI de MOŞ NICOLAE şi SFÂNTUL NICOLAE
MOŞ NICOLAE este sărbătorit în fiecare an pe 6 decembrie. În ziua de MOŞ NICOLAE îşi serbează ziua toţi cei pe care îi cheamă NICOLAE, Nicoleta, Niculina sau alte derivate. Cu toate acestea, ziua de MOŞ NICOLAE este mult mai cunoscută pentru tradiţia cadourilor de MOŞ NICOLAE
"Îngerul dezastrului". Ce a apărut în locul în care s-au prăbuşit turnurile gemene de la New York
O bucată contorsionată de oţel rămasă în urma prăbuşirii turnurilor World Trade Center din New York a fost supranumită "Îngerul 9/11".
STUDIU. Un pahar de vin roşu, benefic pentru vedere
Un pahar de vin roşu este benefic pentru vedere
Un barbat casatorit este fericit sau trist cand are nevasta si amanta?
"Cum sa divortezi fara ca sotul sa sufere?", "Cum sa educam baiatul mamei?" si "Daca nu faci 12 luni pana nasti mai primesti bani?" sunt doar cateva dintre dilemele saptamanii, alaturi de raspunsurile redactiei :)
Un nou incident armat într-o şcoală din SUA.
Mai multe focuri de arma au fost trase, miercuri dupa-amiaza, intr-un liceu din oraselul Winter Garden, in statul american Florida. Un elev in varsta de 15 ani a fost impuscat si este grav ranit, conform B1 TV. Institutia de invatamant a fost evacuata, elevii fiind transportati la un liceu din vecinatate. Citeste si: SUA. Cel putin cinci morti intr-un atac armat produs in statul american Illinois
Presupusul autor al atacului armat de pe aeroportul din Los Angeles, încarcerat până la proces
Presupusul autor al unui atac, soldat cu moartea unei persoane, comis la începutul lui noiembrie pe aeroportul din Los Angeles, va rămâne la închisoare până la deschiderea procesului, a decis miercuri un judecător californian.
NSA, capabilă să urmărească sute de milioane de persoane prin localizarea telefoanelor mobile
Noi dezvăluiri arată că NSA este capabilă să urmărească sute de milioane de persoane în lume prin localizarea telefonului mobil, sporind temerile faţă de un Big Brother atotputernic şi incontrolabil.
8 cadouri dorite de bărbaţi care nu te costă nimic.
Dai din colt in colt ca sa faci rost de bani pentru a-i cumpara un cadou de Sarbatori? Pe langa Xbox sau un telefon mobil care ar trebui sa stie sa-i calce si camasile la ce pret are, exista si cadouri gratuite. Ce-i drept, desi nu costa niciun ban, acestea s-ar putea sa-ti coste nervii. Dar ar putea merita efortul daca il iubesti cu adevarat (si daca vei sti sa le intorci in favoarea ta la un mom
De ce NU ARE VOIE Barack Obama să aibă un iPhone
Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, a afirmat miercuri că el nu are dreptul să aibă un iPhone din motive de securitate, însă cele două fete ale sale aflate la vârsta adolescenţei folosesc intens telefonul multimedia produs de Apple, transmite AFP.
Georgia a anunţat condiţiile în care ar putea relua relaţiile diplomatice cu Rusia
Ministrul georgian de Externe Maia Panjikidze a declarat miercuri seara că relaţiile diplomatice dintre Tbilisi şi Moscova vor fi reluate dacă ocupaţia rusă pe teritoriul Georgiei va înceta, iar Rusia nu va mai recunoaşte independenţa Abhaziei şi a Osetiei de Sud.

Niciun comentariu: