joi, 12 decembrie 2013

Dezbatere Romania Publica: Cetatenii ar trebui sa aiba posibilitatea sa isi demita parlamentarul?
Cat de actuala este dezbaterea asupra procedurilor de demitere a parlamentarilor in circumscriptii? Cetatenii ar trebui sa poata declansa in circumscriptie proceduri de demitere a parlamentarilor? Intrebarile acestea isi vor cauta raspuns intr-o dezbatere cu public, desfasurata sambata, 14 decembrie la Universitate, in Amfiteatrul Odobescu, incepand cu ora 11.30. Sorin Cucerai si Victor Giosan de
Cum poate influenţa o asigurare privată de sănatate stilul de viaţă
Românii sunt fruntaşi la capitolul automedicaţie, iar asta o demonstrează studiile de profil care arată că 9 din 10 conaţionali sunt adepţii tratamentului după ureche. Fruntaşi suntem şi la capitolul obezitate, boli cardiovasculare, afecţiuni pulmonare şi diabet.
CONFERINŢA MEDIAFAX: Adoptarea plăţilor mobile va fi mai rapidă decât cea a cardului bancar
Viitorul aparţine plăţilor efectuate cu terminale mobile, iar comercianţii vor accepta din ce în ce mai mult tranzacţiile cu telefonul, potrivit directorului general al procesatorului de plăţi Pay&Co, Titus Grecescu, adoptarea plăţilor mobile urmând să fie mai rapidă decât cea a cardului bancar.
Băsescu: Eu nu spun că sunt un sfânt. Casa din Mihăileanu şi creditul la CEC sunt controversate
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că el nu spune că este "un sfânt", adăugând că apartamentul din Mihăileanu şi creditul de la CEC, deşi legale, sunt controversate, dar lucrurile au limite şi contează care este costul păcii între Preşedinţie şi premier.
Soluţia lui Băsescu pentru stoparea amnistierii şi graţierii prin lege: "Sunt 10.000 - 12.000 care ar fi eliberaţi. Să facem puşcării private"
Puşcăriile private, în care statul să plătească încarcerarea, este varianta propusă de preşedintele Traian Băsescu Guvernului pentru ca parlamentarii să renunţe la legea amnistierii şi a graţierii colective cu argumentul că penitenciarele sunt supraaglomerate.
Vladimir Putin, discursul anual: Rusia nu impune nimic nimanui, dar va face sa avanseze proiectul euro-asiatic. Aparam valorile traditionale, nu toleranta sterila
Rusia invita Ucraina in procesul de integrare pe care l-a initiat in spatiul fostei URSS, dar "nu impune nimic nimanui", a declarat joi presedintele Vladimir Putin, in discursul anual sustinut la Kremlin, scrie AFP. "Noi nu impunem nimic nimanui, dar daca prietenii nostri o doresc, suntem pregatiti sa continuam lucrul in comun" pentru participarea Ucrainei la Uniunea Vamala car
Apelurile telefonice in alte retele vor costa mai putin in 2014: Cu cat scad tarifele de interconectare
Peste 70% din utilizatorii din Romania isi limiteaza apelurile nationale de pe telefonul mobil din cauza ca sunt preocupati de costurile prea mari ale comunicarii, iar apelurile 'in retea' au ajuns sa reprezinte aproape 90% din totalul traficului de apeluri la puncte mobile, spune autoritatea de reglementare in comunicatii, care a anuntat joi cu cat vor scadea tarifele de interconectare in 2014. I
Cântăreaţa Erykah Badu a devenit noua imagine a casei Givenchy
Cântăreaţa R&B Erykah Badu a fost desemnată noua imagine oficială a casei de modă Givenchy.
ANCOM a decis reducerea tarifelor de interconectare, la valori apropiate de propunerea iniţială
Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a decis să reducă tarifele maxime de interconectare de la 3,07 eurocenţi/minut la 0,96 eurocenţi/minut pentru apelurile la puncte mobile şi de la 0,67 eurocenţi la 0,14 eurocenţi/minut pentru cele fixe.
Încă opt parlamentari aleşi pe listele PPDD s-au înscris în UNPR
Opt parlamentari aleşi pe listele PPDD, respectiv patru senatori şi patru deputaţi, s-au înscris joi în UNPR, urmând să activeze în grupurile parlamentare ale PSD.
Agenţia de Cadastru: Numărul tranzacţiilor imobiliare a crescut cu 16% la zece luni
Numărul tranzacţiilor imobiliare a crescut cu aproape 16% în primele zece luni ale acestui an comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2012, ajungând la 673.517, a anunţat Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (ANCPI).
Antonescu: Vom cere din nou scoaterea de pe ordinea de zi a Legii amnistierii la Camera Deputaţilor
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că liberalii vor solicita din nou scoaterea de pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor a Legii privind amnistia, precizând că este menţinută totodată poziţia PNL de a cere vot deschis la acest proiect.
CONFERINŢA MEDIAFAX: Piaţa plăţilor prin dispozitive mobile este estimată la circa 10 milioane de euro pe an
Piaţa plăţilor prin dispozitive mobile din România este estimată la circa 10 milioane euro pe an, cel puţin o treime dintre români folosind acest tip de serviciu, iar dezvoltarea de parteneriate între bănci şi operatorii telecom poate susţine piaţa, potrivit companiei de marketing Breeze Mobile.
Băsescu: Voiculescu a făcut o presiune consistentă, pe Ponta şi Antonescu, pe Legea amnistierii
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că nu a fost o presiune mică din partea lui Dan Voiculescu pentru Legea amnistierii şi graţierii, ci o presiune consistentă, atât pe Crin Antonescu, cât şi pe Victor Ponta.
O tânără de 19 ani cântăreşte doar 16 kilograme, după ce a fost hrănită doar cu lapte de către mama sa. "Toata lumea s-a mirat cum de reuşeşte să traiască"
O tânără de 19 ani, din judeţul Suceava, cântăreşte doar 16 kilograme, după ce a fost hrănită doar cu lapte şi apă cu zahăr de către mama sa, care are schizofrenie, medicii Spitalului "Sfânta Maria" din Iaşi, unde a ajuns fata, afirmând că aceasta a menţinut-o în stadiul de bebeluş.
Val de demisii în Senat. Grupul lui Dan Diaconescu, în pericol de dizolvare
Val masiv de racolări în Parlament. UNPR, care aparţine grupului parlamentar PSD, este mai bogat cu patru senatori de la PPDD şi patru deputaţi din acelaşi partid.
Cuvintele pe care trebuie să le eviţi în descrierea de pe reţelele profesionale
„Responsabil”, „expert”, „împins de”, „analitic” şi „creativ” sunt unele din cele mai utilizate cuvinte şi expresii de utilizatorii reţelei sociale profesionale LinkedIn în descrierile pe care şi le fac.
Băsescu: La Pungeşti este o lipsă grotească de comunicare.
Traian Basescu a criticat, la Adevarul Live, modul in care s-a comunicat cu oamenii care au iesit in strada la Pungesti. 'Acolo este o lipsa groteasca de comunicare. Cunosc zona, am fost opt ani deputat de Vaslui. Tatal meu este dintr-un sat amarat, de acolo. Nu e o regiune oarecare, cand vine vorba de pamant. Nu stiu situatia la Pungesti, dar va pot spune ce tip de oameni sunt acolo - sunt urmazi
Baza de la Deveselu, în discursul lui Putin din Parlamentul Rusiei.
Vladimir Putin a declarat joi ca planurile puterilor militare straine de a dezvolta arme de mare precizie pentru a utiliza sistemul de rachete teleghidate vor ameninta intelegerile care asigura echilibrul global, anunta RIA Novosti. In discursul sustinut in fata Camerelor reunite ale Parlamentului, presedintele Rusiei a spus sa tara sa se teme ca planul american de utiliza sistemul antiracheta in
Zegrean: Răspunderea penală pentru omor nu se prescrie. Torţionarilor nu li se aplică prescripţia
Curtea Constituţională a decis, joi, cu majoritate de voturi, că articolul din Codul Penal prin care a fost înlăturată prescripţia răspunderii penale pentru omor este constituţional, preşedintele CC Augustin Zegrean declarând că torţionarilor nu li se aplică prescripţia pentru infracţiunile comise.
Ciuma bubonică revine: Madagascarul, ameninţat de ”Moartea neagră” - VIDEO, FOTO
Statul insular Madagascar se confruntă cu mai multe cazuri de ciumă bubonică şi ciumă pneumonică, boli care au potenţialul de a ucide o persoană în 24 de ore.
Băsescu: Miza Rusiei este Transnistria.
Traian Basescu a declarat, joi, la Adevarul Live ca se va ocupa de proiectul unirii Romaniei cu Republica Moldova, dupa ce va pleca din functie. Seful statului a mai aratat ca unirea nu poate sa fie facuta doar de politicieni. 'Romania sustine unirea cu R. Moldova. Dincolo de Prut, procentul care sustine aceasta unire este mai mic. O astfel de unire nu o pot face politicienii ci poporul roman de p

Niciun comentariu: