vineri, 20 decembrie 2013

Eurobarometru: Românii sunt preocupaţi de situaţia economică şi de creşterea preţurilor
Românii au o părere foarte proastă despre economia naţională, iar preocupările lor principale vizează situaţia economică şi creşterea preţurilor, potrivit Eurobarometrului publicat vineri.
China refuză 545.000 de tone de porumb modificat genetic din SUA.
China a refuzat importul a 545.000 de tone de porumb din SUA deoarece continea un soi modificat genetic, anunta BBC. China a aprobat 15 varietati de soiuri de porumb modificate genetic, nu insa si soiul denumit MIR162, care s-a regasit in lotul adus din SUA. Citeste si: ONU inrautateste estimarea pentru recolta mondiala de cereale din acest an Reprezentantii agentiei de siguranta alimentara de la
Subprefectul de Constanţa a fost eliberat din funcţie.
Subprefectul judetului Constanta, Iucsel Selamet, trimis in judecata de DNA pentru dare de mita, a fost eliberat din functie, a anuntat, vineri, prefectul judetului Constanta, conform Mediafax. Eugen Bola a facut acest anunt intr-o conferinta de presa, in care a mai spus si ca Iucsel Selamet fusese detasat la Prefectura Constanta de la Primaria Medgidia, acolo unde era functionar public si ca el a
Flutur: Ponta şi Antonescu sunt ca Prigoană şi Bahmuţeanu, se ceartă şi se împacă dacă e lună plină
Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, spune că liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt precum Prigoană şi Bahmuţeanu, care "se ceartă şi se împacă dacă e lună nouă sau lună plină".
Senatorul PSD Victor Mocanu a fost trimis in judecata de procurorii DNA
Senatorul PSD Victor Mocanu a fost trimis in judecata de procurorii DNA, sub acuzatia de abuz in serviciu contra intereselor publice, pentru o serie de contracte ilegale incheiate in perioada in care era presedinte al consiliului judetean Buzau.
ANCOM a desemnat Poşta Română ca furnizor de serviciu universal în domeniul serviciilor poştale
Autoritatea de reglementare în comunicaţii, ANCOM, a desemnat din oficiu Poşta Română ca furnizor de serviciu universal în domeniul serviciilor poştale, în perioada 1 ianuarie 2014 - 31 decembrie 2018, pentru toate serviciile poştale incluse în sfera serviciului universal.
Coreea de Nord ameninţă Seulul cu un ATAC NEMILOS
Coreea de Nord a trimis un fax, joi, Coreei de Sud, în care o avertizează cu un "atac nemilos şi fără avertizare prealabilă", după protestele care au avut loc în această săptămână la Seul.
ANSVSA a retras de pe piaţă peste 500 de kilograme de alimente, în controale de sărbători
Inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVA) au retras de la comercializare, în ultima săptămână, în controale premergătoare sărbătorilor, peste 500 kg de produse alimentare, în special carne, care ar fi pus în pericol siguranţa consumatorilor.
INTERCEPTĂRI în dosarul deputatului Coman: Fără politică nu poţi să trăieşti. La orice partid "se cere nişte bani"
Deputatul PC Gheorghe Coman negocia sprijinul politic pentru accesul în funcţii publice, spunând că "fără politică nu poţi să trăieşti" şi că "la orice partid se cere nişte bani", potrivit referatului procurorilor DNA.

Niciun comentariu: