duminică, 29 decembrie 2013

Nouă persoane accidentate la schi, în perioada Crăciunului, la Vatra Dornei
Nouă turişti, între care doi din Germania şi Ucraina, s-au accidentat, în perioada Crăciunului, pe pârtia Parc din Vatra Dornei, majoritatea având nevoie de îngrijiri la spitalul din localitate.
Rapperul Doe B. a murit, la 22 de ani, într-un schimb de focuri
Rapperul american Doe B. a decedat la vârstă de 22 de ani, fiind ucis sâmbătă, într-un schimb de focuri, în Montgomery, Alabama.
ANALIZĂ: Scandalurile din USL - prilejul acuzaţiilor de minciună, şantaj, ameninţări şi bluf politic
USL a fost marcată în anul 2013 de conflictele deschise între liberali şi social-democraţi, în frunte cu cei doi lideri, parteneri care nu ratau ocazia înainte de alegeri de a-şi exprima încrederea reciprocă.
Cinci suspecţi în cazul agresării jurnalistei de opoziţie, arestaţi preventiv în Ucraina
Autorităţile ucrainene au plasat în arest preventiv cinci bărbaţi suspectaţi în cazul agresării jurnalistei de opoziţie Tetiana Ceornovol.
China pregăteşte un tratament "sever" companiilor de stat care înregistrează pierderi
China va evalua situaţia companiilor de stat anul următor şi le va trata "sever" pe cele care au rezultate slabe, produc pierderi de mult timp sau nu respectă standardele de siguranţă, transmite agenţia Xinhua.
Michael Schumacher, rănit grav într-un accident de schi. Fostul pilot, transportat cu elicopterul la spital
Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminică dimineaţă, în staţiunea Meribel din Franţa, susţine postul de radio Europe 1, citat de L'Equipe.
Peste 800.000 de obiecte pirotehnice interzise, confiscate de poliţiştii bucureşteni în decembrie - VIDEO
Peste 800.000 de petarde şi artificii au fost confiscate de poliţiştii bucureşteni în decembrie, 85 de persoane fiind cercetate pentru deţinere ilegală şi efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice.
Crimă înfiorătoare în Argeş. Un tânăr de 19 ani şi-a ucis unchiul cu un topor, apoi i-a îngropat cadavrul în curtea casei
Un tânăr de 19 ani din comuna argeşeană Rociu, suspectat că şi-a ucis unchiul în vârstă de 35 de ani, lovindu-l cu un topor în cap, după care l-a îngropat în curtea casei, este căutat de poliţiştii din Argeş, anchetatorii prinzând un complice al suspectului, care în prezent este arestat preventiv.
Avertismenul Israelului la adresa Libanului: "Nu aş recomanda nimănui să ne testeze răbdarea şi determinarea de a apăra populaţia israeliană"
Israelul a avertizat că va intensifica represaliile împotriva Libanului în cazul unor noi atacuri cu rachete, după incidentul armat de duminică dimineaţă, relatează AFP.
Un an de coabitare Băsescu-Ponta, între orgolii politice şi compromis în interes naţional
Pactul de coabitare dintre preşedinte şi premier, semnat cu un an în urmă, pare să funcţioneze încă, dincolo de tensiunile evidente şi atacurile publice, de ambele părţi, având în vedere compromisului făcut pentru adoptarea în acest an a legii bugetului de stat pe 2014.
Cei patru tineri găsiţi morţi la Olteniţa, intoxicaţi cu o substanţă neprecizată
Primele concluzii ale necropsiei făcute în cazul a doi din cei patru tineri găsiţi morţi, sâmbătă, într-o casă din Olteniţa, sunt că aceştia s-au intoxicat cu o substanţă neprecizată, urmând să fie prelevate probe suplimentare şi trimise la Institutul Naţional de Medicină Legală.
INVESTIGAŢIE New York Times: Al-Qaida nu a fost implicată direct în atacul de la consulatul SUA din Benghazi
Reţeaua teroristă Al-Qaida nu a fost implicată direct în atacul comis în septembrie 2012 la consulatul american din oraşul libian Benghazi, conform unei investigaţii a ziarului The New York Times, care atribuie atentatul miliţiei antioccidentale Ansar al-Sharia.
Primele reduceri de personal din istorie la ONU, la presiunile statelor pentru austeritate
Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) a autorizat o reducere de personal pentru prima dată în istoria organizaţiei internaţionale, înfiinţată în 1945, cedând astfel presiunilor de reducere a cheltuielilor exercitate de statele membre, afectate de constrângeri financiare.
REVELION 2014: Cea mai mare poză de grup va fi imortalizată pe 31 decembrie, în Piaţa Constituţiei
Intrarea în Noul An va fi imortalizată la Revelionul din Piaţa Constituţiei în cea mai mare poză de grup făcută vreodată la un astfel de eveniment în România, potrivit unui comunicat ArCuB.

Niciun comentariu: