duminică, 22 decembrie 2013

Ţiriac despre creditul Ioanei Băsescu: "Numele este un brand"
Omul de afaceri Ion Ţiriac a afirmat, în contextul unei discuţii privind împrumutul luat de la CEC de Ioana Băsescu, că ar aproba într-o singură zi un credit solicitantului care prezintă date despre salariu, bunuri şi garanţii, adăugând, totodată, că şi numele este un brand.
Liderul de la Sofia avertizeaza Londra ca limitarea accesului imigrantilor la ajutorul de somaj risca sa o izoleze: Se scrie, in Marea Britanie, istoria devierii spre nationalism?
Presedintele Bulgariei, Rosen Plevneliev, il avertizeaza pe premierului britanic, David Cameron, ca masurile de limitare a accesului imigrantilor europeni la ajutorul de somaj risca sa dauneze reputatiei Marii Britanii si sa o izoleze, scrie AFP. "Suntem, astazi, intr-o Mare Britanie unde se scrie istoria devierii spre izolare, nationalism si spre o viziune politica pe termen scurt?", se
Ţiriac, întrebat despre evoluţia cursului leu-euro: "Nu ştiu de ce este leul atât de tare"
Omul de afaceri Ion Ţiriac spune că întrebarea legată de evoluţia cursului leu-euro în 2014 este una dificilă, precizând că nu înţelege motivul pentru care moneda naţională este "atât de tare".
Ion Ţiriac: Anul viitor va fi mai bun decât 2013, dar criza nu s-a sfârşit
Omul de afaceri Ion Ţiriac apreciază că anul viitor va fi mai bun decât 2013, dar nu vor fi înregistrate creşteri spectaculoase, în condiţiile în care criza mondială nu s-a încheiat deocamdată.
DNA: Vameşii de la Albiţa stingeau lumina când primeau mită, negociau şi, uneori, dădeau rest
Vameşii de la Albiţa trimişi în judecată de procurorii anticorupţie se fereau, în unele situaţii, să ceară explicit mită şi alegeau locuri slab luminate în care să primească banii, iar în alte cazuri acţionau fără nicio reţinere, negociau şi chiar le dădeau rest celor lăsaţi să treacă graniţa.
PROGRAMUL MAGAZINELOR de sărbători.
Supermarketurile, hipermarketurile si magazinele cash&carry vor avea program prelungit sau chiar non-stop in perioadele 19-23 decembrie si 29-30 decembrie si redus pe 24, 26 si 31 decembrie si 2 ianuarie 2014, iar in ziua Craciunului si pe 1 ianuarie vor fi inchise. Astfel, in perioada 19-23 decembrie, Profi are program Non Stop Carrefour are program 07:00 (08:00) - 24:00, hipermarketurile Cor
Prima platformă online din România dedicată tinerelor talente din fotbal
Prima platformă online din România dedicată tinerelor talente din fotbal, premiumplayers.ro, a fost lansată, în această săptămână, iar fotbaliştii, antrenorii şi cluburile au la dispoziţie un spaţiu pentru promovare, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.
Guvernul înconjurat de jandarmi
Desfășurare impresionantă de forțe de ordine, sâmbătă seară atât la Palatul Victoria cât și la Ministerul de Interne. De frică să nu degenereze manifestațiile dedicate comemorării Revoluției din 1989, autoritățile au trimis în stradă peste 6000 de jandarmi. Deși în stradă au ieșit circa 3000 de persoane ca să-și strige nemulțumirea față de actualul Guvern, la 24 de ani de la Revoluție, numărul jan

YESTERDAY

Bayern Munchen a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor
Formaţia germană Bayern Munchen a câştigat Campionatul Mondial al cluburilor, sâmbătă seară, învingând în finala competiţiei, la Marrakech, scor 2-0, echipa marocană Raja Casablanca.
Hagi: Am primit o ofertă foarte importantă de la Galata, dar am refuzat
Finanţatorul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă, după meciul cu Concordia Chiajna, câştigat cu scorul de 2-1, că în urmă cu o lună a primi o ofertă foarte importantă de la una dintre fostele sale formaţii, Galatasaray, dar a refuzat-o pentru că nu mai vrea să preia "echipe din drum".

Niciun comentariu: